Majka ranjenog Stefana sigurna da je reč o pokušaju ubistva njenog deteta

08.01.2023

12:21

0

Autor: 24sedam

Ona je istakla da je sasvim sigurna da je Albanac sa namerom pucao na Stefana i Miloša

Majka ranjenog Stefana sigurna da je reč o pokušaju ubistva njenog deteta
Zorica Stojanović - Copyright Tanjug printscreen

Majka jedanaestogodišnjeg Stefana, koji je ranjen na Badnji dan u Gotovuši, izjavila je da je u razgovoru sa sinom došla do zaključka da je u njega i negovog rođaka namerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo ranjavanjem.

„Ja sam tog dana bila u potpunom šoku, a kako bi me smirili rekli su mi da nije pucano direktno u moje dete. Međutim, u razgovoru sa Stefanom došla sam do zaključka da je u njih namerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo ranjavanjem“, rekla je za RTV Gračanica Zorica Stojanović i dodala da tek sada nakon svega može da se sagleda prava situacija.

Zorica je istakla da nije bila prisutna na mestu gde se to desilo, a da je u prvim trenucima prenosila informacije koje su stizale do nje. 

Naglasila je da su prijatelji i rodbina hteli da ublaže situaciju kako bi je smirili.

"Hvala svima što su hteli da nam i na taj način pomognu i mene kao majku zaštite jer sam bila pod velikim stresom i veoma sam bila uplašena, hvala Bogu što se sve dobro završilo, a sada znam da je to bio pokušaj ubistva“, rekla je Zorica Stojanović.

Ona je istakla da je sasvim sigurna da je Albanac sa namerom pucao na Stefana i Miloša.

„Očekujem da Albanac koji je pucao bude najstrože kažnjen i molim pravosudne organe za to, jer ovo se ne oprašta. Pitam se dokle više, zar treba neko da strada?", rekla je Zorica Stojanović.
Dodala je da je zahvalna Bogu što je njen sin živ i van životne opasnosti, a da ne sme ni da pomisli da je ishod mogao biti i drugačiji.

Danas je, inače, u Štrpcu održan protest zbog ranjavanja dva srpska dečaka.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike