Ponosni tata, a sin kriminalac! (VIDEO)

24.12.2022

19:03

0

Zakoni genetike su u slučaju porodice Novaković pokazali svu svoju surovost

Ponosni tata, a sin kriminalac! (VIDEO)
Bora Novaković - Copyright Jovan Petrovic/ATAImages

Iako nikako nije prioritet zasedanja Narodne skupštine, a kamoli da je bitna tema u državi, Bora Novaković izaziva određenu pažnju na njegovoj omiljenoj društvenoj mreži, prenose Gradskeinfo.

Prenosimo objavu Tviter korisnika Čarna u celosti:

 

 

Genetika je nauka koja proučava gene, naslednost i varijaciju između organizama, a u isto vreme može da predvidi kako fizički izgled tako i ponašanje organizma. Slučaj Bore Novakovića je školski primer kako kriminalni i pokvareni gen oca utiče na potomke, u ovom slučaju na sina.

Porodica u kojoj tata-sociolog laže da je diplomirani sociolog, a završio je marksizam, nije na zdravim osnovama. Porodica u kojoj tata-poslanik glasa u Beogradu, a fizički se nalazi u Solunu, takođe ima problem da objasni svojim najmlađim članovima kako ostale tate nisu super heroji sa super moćima.

Porodica u kojoj tata-direktor oštećuje budžet grada za 1,3 miliona evra za tri godine, a za to namesti robiju svojim kolegama takođe ima problem da objasni svojoj deci da ipak nije tata ukrao.
Ali kako tata da objasni sinu odakle novac, a devet godina se nije pojavio na poslu?

Porodica sa ovakvim anomalijama i tatom kriminalcem, u većini slučajeva ne može da ima sina naučnika, već samo sina prestupnika i kriminalca. To je statistika i jednostavno pravilo.

Zakoni genetike su u slučaju porodice Novaković pokazali svu svoju surovost. Borin naslednik čvrsto korača tatinim stopama, a među svojim prvim reckama je upisao tuče, nasilničko ponašanje i vandalski napad na lokale na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu gde je imao 1,82 promila alkohola u krvi.

I za kraj, narodna poslovica i naš narod su u potpunost u pravu kada kažu da ne pada iver daleko od klade.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike