Gradski odbor SNS: Građani Novog Sada demantovali Boru Novakovića!

06.04.2022

07:10

0

Boru boli i to što su mu prsti i dalje daleko od novca poreskih obveznika i što je bahaćenju i lažima došao kraj - navodi se u saopštenju gradskog odbora SNS

Gradski odbor SNS: Građani Novog Sada demantovali Boru Novakovića!
Untitled - Copyright SNS

Srpska napredna stranka se oglasila povodom izjave Bore Novakovića da je na izborima koji su se održali pobedio Novi Sad.

- Ako je nešto tačno u današnjoj izjavi potpredsednika Narodne stranke Borislava Novakovića, onda je to da je na izborima 3.aprila pobedio Novi Sad. I to sa rekordnih 103.000 glasova. Toliku podršku niko nikada od ponovnog uvođenja višestranačja u našoj zemlji do danas nije imao u Novom Sadu. Jedini ko može da ostvari veću podršku je upravo naša Srpska napredna stranka na lokalnim izborima za dve godine, jer ćemo i brže i bolje i jače raditi za Srpsku Atinu. Rezultati izbora su nam dali potvrdu da imamo podršku građana u projektima koje sprovodimo - navedeno je u saopštenju SNS Novi Sad

Kako se dodaje, ono što Novakovića i "destruktivni deo opozicione političke scene najviše brine je to što bi i da su prekjuče održani lokalni izbvori u Novom Sadu, SNS sa koalicionim partnerima, opet imala ubedljivu većinu u Skupštini grada.

- Boru boli i to što su mu prsti i dalje daleko od novca poreskih obveznika i što je bahaćenju i lažima došao kraj. Da li će Bora Solunac konačno shvatiti da ga Novosađani ne žele i krenuti da se bavi nekim poslom van politike za koju očigledno nije talentovan? Mi u Srpskoj naprednoj stranci ubeđeni smo u to da neće, jer je kriminal jedina oblast u kojoj se snalazi - stoji u saopštenju.

- Srpska napredna stranka još jednom se zahvaljuje Novosađanima na visokom nivou odgovornosti koji dokazuje velika izlaznost i na tome što su po ko zna koji put u poslednjih deset godina prepoznali ko radi u njihovom interesu. Upravo rekordna podrška građana našem predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci govori o tome u kom pravcu građani žele da Srbija ide u ovom teškom istorijskom trenutku. Podsećamo da je Aleksandar Vučić jedini predsednik Srbije koji je dva puta uzastopno pobedio na izborima u prvom krugu, a uz legendarnog Nikolu Pašića, političar koji je najduže uživao poverenje naroda. Što se tiče Bore Novakovića i njemu sličnih političara u pokušaju , oni mogu da se pohvale jedino brojem afera u prošlosti i plasiranih laži u sadašnjosti - zaključuje se.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike