"Modernizovaćemo Srbiju i pobedićemo sve teškoće": Predsednik Vučić pokazao kako je tekla izgradnja Beograda na vodi (VIDEO)

18.12.2022

16:25

0

Autor: 24sedam

Kada smo krenuli u ovaj veliki projekat malo ko je bio uz nas, a danas su svi saglasni da su Srbija i Beograd uradili veliki posao, istakao je Vučić

"Modernizovaćemo Srbiju i pobedićemo sve teškoće": Predsednik Vučić pokazao kako je tekla izgradnja Beograda na vodi (VIDEO)
Aleksandar Vučić - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu snimak kojim je prikazao kako je izgledala izgradnja Beograda na vodi.

- Kada smo krenuli u ovaj veliki projekat, malo ko je bio uz nas. Danas, svi su saglasni da su Srbija i Beograd uradili veliki posao. Mnogo izazova je pred nama, ali, zajedno, ujedinjeni, modernizovaćemo Srbiju i pobedićemo sve teškoće. Ponosan na Srbiju - napisao je Vučić.

 

 

Na snimku je moguće videti kompletan tok izgradnje, od temelja pored reke, preko grubih radova, pa sve do najsitnijih detalja koji su doprineli da novi centar prestonice izgleda veličanstveno.

Predsednik je pre samo četiri dana najavio i da beogradska bajka počinje u Savskom parku, u Beogradu na vodi.

Zimska bajka je prvi zimski festival ovog tipa u Beogradu, koji će posetiocima čak 30 dana uveličavati najlepši i najromantičniji deo godine.

Uz slogan “Magija je tu!”, Savski park Beograda na vodi postaće mesto gde će u autentičnom ambijentu posetioci moći da uživaju u omiljenoj muzici, ali i bogatoj gastronomskoj ponudi i drugim, nezaobilaznim zimskim aktivnostima kao što su klizanje i druženje sa Deda Mrazom.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike