Petković: Rada Trajković se posle 3 dana setila Petrovića, a Pantić za nju ne postoji

10.12.2022

18:21

0

Autor: 24sedam

Direktor Kancelarije za KiM je ocenio i da za Trajković "ne postoji" bivši pripadnik kosovske policije Dejan Pantić, koji je danas uhapšen na prelazu Jarinje

Petković: Rada Trajković se posle 3 dana setila Petrovića, a Pantić za nju ne postoji
Petar Petković - Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković ocenio je danas, reagujući na to što je predsednica Evropskog pokreta Srba sa KiM Rada Trajković apelovala na prištinske institucije da vrate zaplenjenu imovinu vinariji Petrović, da se Trajković posle tri dana setila Srđana Petrovića iz Velike Hoče, "a to što je rekla bolje da nije".


Petković je na Tviteru ocenio i da za Trajković "ne postoji" bivši pripadnik kosovske policije Dejan Pantić, koji je danas uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje. 

- Kaže, da vrate vino, a oni su 25 vrsta vina pomešali u prljavu cisternu. Nek vrate njoj! Država će pomoći Srđanu, ne na Tviteru nego istinski! A Dejan Pantić za nju ne postoji! - poručio je Petković na Tviteru. 

 

 


Trajković je prethodno danas na Tviteru navela da je vinarija Petrović iz Velike Hoče među retkim samostalnim kosovsko-srpskim privrednicima ispod Ibra i ocenila da je, kako tvrdi, "počinjeni administrativni prekršaj izgleda posledica neaktivnosti firme tokom kovid krize".

Ona je apelovala na prištinske institucije da vrate zaplenjenu imovinu vinariij Petrović i situaciju reše sporazumnim plaćanjem kazne.

Kosovska policija zaplenila je gotovo svo vino iz vinarije porodice Petrović iz Velike Hoče.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike