Nedelja sa predsednikom: Nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju

04.12.2022

08:49

0

Autor: 24sedam

Predsednik je istakao saradnju sa norveškim partnerima, ali nije mogao da zaobiđe borbu srpskog naroda da opstane na Kosovu i Metohiji

Nedelja sa predsednikom: Nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju
predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Norveškoj - Copyright TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je i danas, tradicionalno, pregled aktivnosti protekle nedelje, gde je istakao saradnju sa norveškim partnerima, ali svakako nije mogao da zaobiđe borbu srpskog naroda da opstane na Kosovu i Metohiji.

"U nedelji za nama naučili smo puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom, sa EU smo nastavili put reformi i razvoja, radovali smo se zajedno sa dragim nam prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, ponosio sam se našim mladim i uspešnim ljudima u svetu, bio sam, i ostao, svim srcem uz naše fudbalere", poručio je Vučić

On je istakao da je najviše od svega, strepeo zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta.

"Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror, to svi treba da znaju i da čuju. Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi. Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba. I nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti!", zaključuje Vučić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike