"I čelik bi istopili, a ne ljudsko biće": Šapić objavio fotografiju sa Vučićem, uputio reči podrške povodom pretnji predsedniku

10.11.2022

11:30

0

Kako je Šapić napisao, on tada nije bio svestan da je život predsednika Vučića tada bio ugrožen, te kroz šta je sve prolazio on i njegova porodica

"I čelik bi istopili, a ne ljudsko biće": Šapić objavio fotografiju sa Vučićem, uputio reči podrške povodom pretnji predsedniku
predsednik Vučić i gradonačelnik Šapić - Copyright Instagram/acasapic

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić objavio je fotografiju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koja je nastala pre dve godine.

Kako je Šapić napisao, on tada nije bio svestan da je život predsednika Vučića tada bio ugrožen, te kroz šta je sve prolazio on i njegova porodica.

"U periodu kad je nastala ova fotografija pre dve godine, život Aleksandra Vučića je bio ugrožen na način na koji verovatno niko od nas, osim njega i još par ljudi, nije bio svestan. Sećam se ogromnog obezbeđenja kad sam dolazio u restoran, ali mi tada nije bilo jasno zbog čega ih je toliko", napisao je Šapić.

Dodaje da danas kada slušamo šta se sve u tom periodu dešavalo i koliko je bio ugrožen njegov život i život svih članova njegove porodice, način na koji se on sa svim tim nosio, ne dozvoljavajući da to utiče na sve važne odluke, aktivnosti i obaveze koje je imao kao predsednik države, deluje prosto neverovatno.

"Iako nisam neko ko svako malo mu daje javnu deklarativnu podršku, jer smatram da ako sam tu gde sam, da se to podrazumeva i da davanjem stalne javne podrške samo obesmišljavam i banalizujem važnost tog samog čina, imam ogromnu ljudsku potrebu da to sada uradim. Pritisak i stalna pretnja za goli život, kroz koji prolazi cela njegova porodica, a pre svega on poslednjih nekoliko godina i čelik bi istopili, a ne ljudsko biće", poručio je Šapić.

 

 

Inače, ovom fotografijom je, pre dve godine, bila ozvaničena buduća saradnja SNS i SPAS koji je tada predvodio Šapić, pre nego što je pristupio vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike