Vulin o priznanju Lalića: Svi koji snose odgovornost za bezbednost u Srbiji, da čuvaju i sačuvaju predsednika!

08.11.2022

19:52

0

Autor: 24sedam

On je dodao da "i sada postoje politički centri moći koji će pokušati da iskoriste kriminalce da ubistvom Aleksandra Vučića sruše Srbiju

Vulin o priznanju Lalića: Svi koji snose odgovornost za bezbednost u Srbiji, da čuvaju i sačuvaju predsednika!
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug

Predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin komentarisao je današnje priznanje Srđana Lalića da je planiran atentat na Vučića.

- Od prvog dana mog dolaska na mesto ministra policije znao sam da moram učiniti sve da predsednik Aleksandar Vučić preživi dok ne uništimo klan Belivuk-Miljković. Njihov glavni cilj je bio smrt Aleksandra Vučića i članova njegove porodice i uvođenje Srbije u haos u kom bi izabrali vlast koja će ih slušati i čuvati. U tome nisu bili sami i niti su bili bez političke podrške i političkih ambicija, zato sada kada je i na suđenju potvrđeno da su postojali planovi i konkretna činjenja da se likvidira Aleksandar Vučić, ponavljam svima koji sada nose odgovornost za bezbednost u Srbiji da čuvaju i sačuvaju predsednika i stabilnost i mir u Srbiji - naveo je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom priznanja člana klana Belivuk-Miljković Srđana Lalića da su Zvicer, Belivuk i Miljković planirali ubistvo predsednika Vučića.

On je dodao da "i sada postoje politički centri moći koji će pokušati da iskoriste kriminalce da ubistvom Aleksandra Vučića sruše Srbiju. Kada sam to rekao pre dve godine, smejali su mi se i proglašavali za ludaka, poltrona".

- I tada i sada znao sam da pakost i mržnja nisu zamena za istinu. Ponosan sam što smo mi pripadnici MUP-a, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal uspeli ono što bezbednosne strukture koje su vodile zemlju u vreme ubistva Đinđića nisu uradile, zaštitili smo svog predsednika i nismo dozvolili da ološ ubije prvog među Srbima- Aleksandra Vučića. Borba nije gotova, a oni koji u njoj ne učestvuju, bar neka se više ne smeju - izjavio je Vulin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike