Petković odbrusio Tadiću: Dok se on „junačio“ iz Rumunije, Vučić se mudrošću i hrabrošću bori da zaštiti naš narod

08.11.2022

15:10

0

Na Tadićevu izjavu, reagovao je Petković koji je podsetio nekadašnjeg predsednika da su upravo njegovom pogubnom politikom pogaženi naši nacionalni interesi na KiM

Petković odbrusio Tadiću: Dok se on „junačio“ iz Rumunije, Vučić se mudrošću i hrabrošću bori da zaštiti naš narod
Petar Petković i Boris Tadić - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić ATAImages/Antonio Ahel

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković reagovao je na najnoviju izjavu nekadašnjeg predsednika Borisa Tadića.

Naime, u izuzetno teškom trenutku za naš narod u južnoj pokrajini, kada teror Aljbina Kurtija dostiže svoj vrhunac, dok maltretira srpski narod i jednostranim potezima i odlukama pokušava da protera Srbe sa vekovnih ognjišta, Tadić se bavi "proročanstvima". Umesto da pruža podršku našem narodu, on napada vlast u Beogradu i "izmišlja" nekakve sporazume.

Na jednu takvu Tadićevu izjavu, reagovao je Petković koji je podsetio nekadašnjeg predsednika da su upravo njegovom pogubnom politikom pogaženi naši nacionalni interesi na KiM.

-Dok se on „junačio“ iz Rumunije saopštenjem kad je tzv. Kosovo proglašavalo nezavisnost, Aleksandar Vučić se mudrošću i hrabrošću bori da zaštiti naš narod u pokrajini i to će činiti dok je na čelu Srbije!, poručio je Petković.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike