Vesić budući ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Zahvalan na poverenju, radiću još više u interesu Srbije

23.10.2022

13:24

0

Vesić je naveo da taj predlog doživljava kao priznanje za njegov dosadašnji rad

Vesić budući ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Zahvalan na poverenju, radiću još više u interesu Srbije
Goran Vesić - Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

Kandidat za ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u novoj vladi Goran Vesić kaže da je zahvalan predsedniku Aleksandru Vučiću, mandatarki Ani Brnabić, kao i članovima Predsedništva i Glavnog odbora SNS na poverenju koje su mu ukazali predlogom da u narednoj vladi vodi taj resor.

Vesić je naveo da taj predlog doživljava kao priznanje za njegov dosadašnji rad, ali i kao obavezu da radi još više u interesu Srbije, u skladu sa programom SNS.

"Za mene je obavljanje javne funkcije čast i obaveza, a ne privilegija. Tako sam radio do sada, a tako će biti i ubuduće", rekao je Vesić za Tanjug.

Poručio je da će ono što bude radio, predstavljati kontinuitet svega što su radili njegovi prethodnici i sprovođenje iste politike, politike predsednika Aleksandra Vučića i SNS.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike