Budući ministar turizma Memić: Velika čast i odgovornost, nadam se da ću dobro raditi za svoju državu i svoj kraj

23.10.2022

13:12

0

Istakao je da će mu biti veliki izazov da bude ministar turizma, s obzirom na rezultate koji se u ovoj oblasti postižu, a koji su rekordni

Budući ministar turizma Memić: Velika čast i odgovornost, nadam se da ću dobro raditi za svoju državu i svoj kraj
Husein Memić 2 Youtube RTV Novi Pazar - Copyright RTV Novi Pazar printscreen

Husein Memić, koji je danas predložen za ministra turizma i omladine u budućoj Vladi Srbije, izjavio je za Tanjug da je velika čast i odgovornost što je predložen za funkciju ministra, dodajući da se nada da će dobro raditi za svoju državu i svoj kraj.

"Završio sam turizam i hotelijerstvo. Nekoliko godina sam bio u Upravnom odboru Turističke organizacije Novog Pazara, bio sam direktor Kulturnog centra u Novom Pazaru, osnovao festival Stari grad, tako da mi je turizam veoma dobro poznat", rekao je Memić i dodao da mu je naročito blizak manifestacioni turizam.

Istakao je da će mu biti veliki izazov da bude ministar turizma, s obzirom na rezultate koji se u ovoj oblasti postižu, a koji su rekordni.

Memić je dodao da je zahvalan Rasimu Ljajiću, predsedniku Sandžačke demokratske partije što ga je predložio na ovu funkciju kao i na tome što je ovaj Ljajićev predlog prihvaćen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike