Siniša Mali se oglasio nakon objave da ostaje ministar: Iza mene je teških, ali najvažnijih 10 godina

23.10.2022

12:00

0

Autor: J. S. J.

Sada su pred nama neki novi izazovi, ali posla se nikada nismo plašili, pa nećemo ni danas, napisao je između ostalog

Siniša Mali se oglasio nakon objave da ostaje ministar: Iza mene je teških, ali najvažnijih 10 godina
Siniša Mali - Copyright TANJUG/ RADE PRELIC

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na Fejsbuku nakon objave predsednika Srbije Aleksandra Vučića ko se sve nalazi na listi ministara u novoj vladi Ane Brnabić.

- Kada me je pre tačno 10 godina Aleksandar Vučić, tadašnji prvi potpredsednik Vlade, pozvao da budem deo njegov kabineta kao savetnik za privredu i finansije, znao sam da delim njegovu viziju o budućnosti Srbije, ali nisam znao da ćemo čitavu narednu deceniju tu viziju zajedno da pretvaramo u delo.

Danas, posle mnogo novih kilometara auto-puteva, posle na stotine otvorenih fabrika i na stotine hiljada novih radnih mesta, posle novih bolnica i škola, naučno - tehnoloških parkova, mogu ponosno da kažem da je iza mene 10 teških, ali najvažnijih godina mog života, jer sve što smo radili, i što ćemo raditi, ostaće generacijama koje tek dolaze.

Sada su pred nama neki novi izazovi, ali posla se nikada nismo plašili, pa nećemo ni danas. I zato sam ponosan što ću i u narednim godinama biti deo tima predsednika Aleksandra Vučića @buducnostsrbijeav i mandatarke za sastav nove Vlade Ane Brnabić @anabrnabic, jer smo pokazali da smo tim koji pobeđuje!

Obećavam građanima Srbije da ću i dalje vredno raditi kako bi oni živeli bolje, i kako bi naša zemlja nastavila da raste i da pobeđuje. Živela Srbija!", napisao je Mali na Fejsbuku.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike