Specijalna policija u Zubinom Potoku maltretirala srpskog mladića

19.10.2022

14:15

0

Prilikom pretresa ga udarali po nogama i nekoliko puta u glavu

Specijalna policija u Zubinom Potoku maltretirala srpskog mladića
Kosovska policija - Copyright Profimedia

Pripadnici specijalnih policijskih snaga sinoć su u opštini Zubin Potok, na Kosovu i Metohiji, nešto iza ponoći zaustavili 20-godišnjeg mladića N.T koga su tokom pretresa više puta udarili po glavi i nogama, saznaje Kosovo onlajn.

Do incidenta je došlo na skretanju prema Lučkoj reci, kada su pripadnici specijalne jedinice zaustavili vozilo kojim je N.T. upravljao.

Kako saznaje portal, tri pripadnika specijalne jedinice su tokom pretresa tražili od mladića da se okrene prema automobilu i da raširi ruke i noge, što je on učinio, a nakon toga su ga više puta udarili po nogama, a jedan od njih i nekoliko puta u glavu.

Portparol Kosovske policije za sever Kosova Branislav Radović za Kosovo onlajn je rekao da može samo da potvrdi da je jedna osoba podnela žalbu Policijskom inspektoratu Kosova.

"U ovom trenutku vam na osnovu podataka koje imam mogu samo potvrditi da se lice N.T. žalilo Policijskom inspektoratu Kosova, zbog torture i maltretiranja koje su prema njegovim navodima nad njim izvršili pripadnici specijalne jedinice u opštini Zubin Potok“, rekao je Radović, koji je napomenuo da nema više detalja o ovom slučaju i da će javnost o ovome biti obaveštena kada budu prikupljeni podaci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo onlajn

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike