Nedelja sa predsednikom: Naučili smo da trpimo pritiske, nastavljamo rad na opstanku i prosperitetu Srbije

09.10.2022

07:51

0

Predsednik je dodao da ga je u svim tim kontaktima, pri svakom rukovanju, dogovoru ili našem odgovoru, rukovodilo jedno – interes Srbije

Nedelja sa predsednikom: Naučili smo da trpimo pritiske, nastavljamo rad na opstanku i prosperitetu Srbije
aleksandar vučić (9) - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napravio je pregled nedelje na Instagram nalogu @buducnostsrbijeav te podelio sa građanima kakve je sve aktivnosti imao u poslednjih sedam dana.

"Izuzetno važna nedelja za Srbiju u svakom smislu, a ono što me posebno raduje jeste nastavak trenda dogovora i realizacije velikih investicionih projekta koji jačaju našu privredu i prosperitet celog društva", naveo je predsednik.

Podseća da radimo sa najvećim svetskim ekonomijama, da je nemački gigant MTU otvorio novu fabriku u Srbiji, a da je sa japanskim kompanijama dogovoreno intenziviranje saradnje.

-Na regionalnom planu, sa prijateljima iz Mađarske i Austrije dogovoren je zajednički rad na jačanju bezbednosti naših država i građana, a na evropskom nivou, po prvi put u prisustvu lidera sa celog kontinenta, tražili smo rešenja za izazove koji su nam zajednički i nikad teži, rekao je Vučić.

On je dodao da ga je u svim tim kontaktima, pri svakom rukovanju, dogovoru ili našem odgovoru, rukovodilo jedno – interes Srbije.

-Mi smo uvek radili ono što je najbolje za našu zemlju i uspevali smo da odolimo teškim izazovima sa bilo koje strane. Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedeljama koje su pred nama. Živela Srbija! poručuje predsednik Vučić.

Pogledajte koje je sve aktivnosti imao predsednik Srbije pretekle nedelje.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike