Dominacija u UN! Vučićev govor po broju pregleda rame uz rame sa Bajdenom, daleko ispred ostalih svetskih lidera! (FOTO)

23.09.2022

11:36

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u aposlutnim brojevima treći, a po broju stanovnika apsolutno neprikosnoven od svih svetskih lidera kada je reč o broju pregleda govora na Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija

Dominacija u UN! Vučićev govor po broju pregleda rame uz rame sa Bajdenom, daleko ispred ostalih svetskih lidera! (FOTO)
Aleksandar vučić Tan2022-9-22_0332551_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jason DeCrow

Kakav je utisak ostavio govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija najbolje svedoči podatak da je njegov nastup imao više pregleda na zvaničnom kanalu svetske organizacije od mnogih svetskih zvaničnika, između ostalog i obraćanja ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog koji je danima najavljivan kao “glavna zvezda” sesije.

Naime, na trendingu može jasno da se vidi da jedino obraćanja američkog predsednika Džozefa Bajdena, kao i predsednika Filipina Bongbong Markosa imaju više pregleda od govora predsednika Srbije.

Youtube printscreen
 

Činjenica da je predsednik Aleksandar Vučić rame uz rame sa predsednikom SAD-a, s obzirom da je njegov govor treći najgledaniji na zvaničnom kanalu svetske organizacije govori mnogo!

Ovo je jasan pokazatelj koliko je istorijski govor predsednika Vučića odjeknuo u čitavom svetu.

Važno je istaći da Sjedinjene Američke Države imaju oko 329 miliona stanovnika, a Filipini 109 miliona, te je i više nego jasno da je govor predsednika Vučića gledan i daleko van granica naše države.

Očigledno je da su Vučićeve teze oslonjene na stav da je odbrana međunarodnog prava, koje su velike sile surovo pogazile, jedina slamka spasa za preživljavanje malih država i poslednji bedem protiv urušavanja planetarnog poretka, došle na dobar prijem kod gledalaca širom sveta.

Njegov iskren govor u kojem je podsetio i na licemerje Zapada koji je dva puta brutalno pogazio teritorijalni integritet Srbije, dok se istovremeno brinu za celovitost Ukrajine, izazvao je i salvu pozitivnih komentara.

Osim toga, njegove stavove iznete na Ist Riveru retvitovali su na “Tviteru” i mnogi popularni američki blogeri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike