Vučić na klevete opozicionih poslanika: Prisluškivali su moj razgovor sa Šešeljem, imam i dokaz da lažu

14.09.2022

13:21

0

Narodni poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić optužio je ministra zdravlja da je "doktor smrt", a ministra policije "diler droge"

Vučić na klevete opozicionih poslanika: Prisluškivali su moj razgovor sa Šešeljem, imam i dokaz da lažu
aleksandar vučić Tan2022-9-14_10374236_0 - Copyright TANJUG/ Rade Prelic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na klevete opozicionih poslanika koje iznose u Skupštini Srbije. Narodni poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić optužio je ministra zdravlja da je "doktor smrt", a ministra policije "diler droge".

-Rekli ste doktor smrt, diler droge... Ne bi vam se dopalo kada bih govorio o dilerima droge, a tek o uživaocima... Optužili ste ministra Lončara na osnovu tabloida i društvenih mreža. Znate li koliko je života spasao? Nije zaboravio svoj posao hirurga ni dok je ministar. Zašto je Vulin diler drogom, zašto? Jer ste vi tužilac i sudija ili vam je rekla komšinica, ili ste izmislili... Neću da dozvolim da takve laži prođu bez odgovora. Jednu laž pokušavate da ponovite hiljadu puta da postane istina... rekao je predsednik Vučić.

TANJUG/ Rade Prelic
 

 

Predsednik je dodao i da je albanski medij "Reporteri" objavio vest na albanskom jeziku vest sa slikom opozicionog poslanika pod naslovom "Srpski poslanik Vučiću: Napio si se kad je Đinđić ubijen".

-Ja se nikada nisam napio. Prisluškivan sam u vreme ove "aristokratije" i moj razgovor sa Šešeljem je tada prisluškivan. On me je pozvao iz Haga da pita šta se desilo, ja sam mu rekao, a on me je pitao zašto sam tužan. Ja sam rekao pa čovek je mrtav, a on mi je odgovorio "ma ajde Vučiću"... Sve je to zabeleženo i sačuvano u spisima u Udbi. Eto imam i dokaz kakvi su lažovi. Nije bitno to što lažu, to smo znali, ali evo šta rade albanski mediji, nisu preneli šta je Vučić rekao bilo kome od njih, jer je njihov protivnik samo jedan, onaj koji predstavlja državu Srbiju, a trebalo je da im budemo svi zajedno protivnik, a našli su onda one čijim će izmišljotinama da hrane svoje medije, poručio je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike