Vučić deset sati bez pauze odgovarao na pitanja poslanika: Predsednik još jednom pokazao kako se bori za KiM (FOTO/VIDEO)

13.09.2022

18:35

0

Autor: 24sedam

Sednica je počela jutros u 10 sati, a Vučic je ušao u skupštinsku salu nekoliko minuta ranije i od tada se maltene nije pomerio sa stolice

Vučić deset sati bez pauze odgovarao na pitanja poslanika: Predsednik još jednom pokazao kako se bori za KiM (FOTO/VIDEO)
aleksandar vučić skupština Goran Sivački (24) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Predsednik Aleksandar Vučić već 10 sati maltene bez pauze odgovara na poslanička pitanja u Skupštini Srbije gde je u toku rasprava na posebnoj sednici o KiM.

Sednica je počela jutros u 10 sati, a Vučic je ušao u skupštinsku salu nekoliko minuta ranije i od tada se maltene nije pomerio sa stolice. Poslanici dolaze i odlaze, a Vučić strpljivo i argumentovano odgovara na svako pitanje oko dijaloga sa Prištinom.

Posebna sednica na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić podneo izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini, podsetimo, počela je jutros u 10, a planirano je da rasprava danas traje 13 sati.

 

Nastavak je zakazan za sutra.

Predsednik je naglasio da ne treba izbegavati ovakve rasprave kao što je ova vođena danas u parlametnu, a koja je kako je precizirao trajala 10 sati i 15 minuta.

- Rasprava je prošla mnogo bolje nego sto sam mislio, jedino što sam očekivao da će svi glasati za izveštaj koji je, kako je naglasio, urađen odgovorno.

Pozvao je sve kojima, kako je rekao, sujeta nije preča od državnih interesa da podrže izveštaj.

Predsednik je naglasio da je važno da se izađe sa jedinstvenom platformom, jer je ona naša slika prema svetu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike