KPN: Gej parade su u Srbiju doveli DOS i Zoran Đinđić

11.08.2022

09:57

0

Ono što je evidentno od 2000. godine i dolaska DOS-a na vlast i Zorana Đinđića na mesto premijera započelo je nametanje LGBT vrednosti u Srbiji, ističu

KPN: Gej parade su u Srbiju doveli DOS i Zoran Đinđić
Zoran Đinđić - Copyright Profimedia

Konzervativni pokret Naši podseća javnost da su nasilno organizovanje gej parada u Srbiji započeli DOS – Demokratska opozicija Srbije i Zoran Đinđić koji je u to vreme bio premijer Srbije.

Nametanje LGBT propagande i njihovih vrednosti započelo je pokušajem organizovanja gej parade 2001. godine po dolasku DOS-a i Zorana Đinđića na vlast, a zatim se proširilo medijskim LGBT terorom građana koji koji je kulminirao organizovanjem gej parade u Beograd 10.10.2010. godine za vreme vladavine Borisa Tadića,  kada su izbili veliki nemiri građana koji su bili protiv njenog održavanja.

Ono što je evidentno od 2000. godine i dolaska DOS-a na vlast i Zorana Đinđića na mesto premijera započelo je nametanje LGBT vrednosti u Srbiji i nasilno uvođenje organizacije takozvanih „parada ponosa“.

Konzervativni pokret NAŠI javno se zalaže da se u Srbiji donese zakon identičan kao u Ruskoj Federaciji i da se organizovanje gej parada zabrani na sto godina.

Takođe pozivamo Borisa Tadića, Demokratsku Stranku i sve političke strančice koje su nastale iz nje, da evropski „gej prajd“ organizuju u svojim prostorijama pošto su oni u Srbiju uveli ovakve „evropske" vrednosti.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: KPN

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike