Zoran Lutovac je izdajnik, a DS je stranka srbomrzaca!

12.07.2022

12:23

0

U saopštenju, konzervativni pokret NAŠI podseća Zorana Lutovca da je Demokratska stranka jedan od glavnih krivaca za demonizaciju srpskog naroda

Zoran Lutovac je izdajnik, a DS je stranka srbomrzaca!
Zoran Lutovac - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Konzervativni pokret NAŠI najoštrije osuđuje izjavu lidera Demokratske stranke Zorana Lutovca koji je u emisiji "Pregled dana"  na pitanje novinarke Jelene Obućine izjavio da je u Srebrenici bio genocid, stoji u saopštenju pokreta.

Kako dalje navode, na konstataciju novinarke "Jedni ste od retkih koji Srebrenicu naziva genocidom…", Lutovac je odgovorio:

– Naš Parlament je 2010. doneo Rezoluciju kojom obeležava taj datum! Moramo da se suočimo sa prošlošću!

U saopštenju, konzervativni pokret NAŠI podseća Zorana Lutovca da je Demokratska stranka jedan od glavnih krivaca za demonizaciju srpskog naroda i da je to jedna od vodilja njihove politike kada su bili na vlasti, ali i sada kada žele da se na nju vrate.

Zoranu Lutovcu i Demokratskoj stranci i dalje nije jasno da ih srpski narod ne želi, a njihovo dodvoravanje zapadu koji želi srpski narod da proglasi genocidnim i glavnim krivcem za ratove devedesetih, više nikada neće proći, dodaje se.

- Srpskom narodu nisu potrebni srbomrsci na vlasti, već ljudi koji se bore za interese svoga naroda. Demokratskoj stranci je mesto na smetlištu istorije. Niko vas više ne želi. Ostavite Srbiju da živi - zaključuje se u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike