Vučić se obratio Kruševljanima: Ovo je veliki početak i velika stvar (VIDEO)

26.06.2022

14:24

0

Autor: 24sedam

"Ovo je veliki početak i velika stvar, izgleda prelepo", napisao je predsednik uz video u kojem uz kadrove današnjeg otvaranja aerodroma upućuje poruku

Vučić se obratio Kruševljanima: Ovo je veliki početak i velika stvar (VIDEO)
Rosulje Instagram avucic - Copyright printscreen/Instagram/avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je danas boravio u Rasinskom okrugu, gde je nakon obilaska Moravskog koridora, prisustvovao ceremoniji svečanog otvaranja aerodroma Rosulje u Kruševcu, objavio je na Instagram stranici "avucic" video u kojem je uputio snažnu poruku svojim današnjim domaćinima, Kruševljanima.

Aerodrom "Rosulje" ima najmoderniju pistu i hangare za male avione. Ovo je veliki početak i velika stvar, izgleda prelepo, napisao je predsednik uz video u kojem uz kadrove današnjeg otvaranja aerodroma upućuje poruku.

"Dragi Kruševljani, pre svega ovo je veliki početak i velika stvar. Ja nisam znao da je ovde u Rosuljama ovako pogodan prostor za aerodrom. Ovo izgleda prelepo, moraćemo da osposobimo ovaj aerodrom u budućnosti da i iz inostranstva može da se sleti malim avionima. To će dodatno doprineti daljem napretku Kruševca, daljem privlčaenju stranih investitora, većim platama, većim penzijama. Verujem da će ovo doprineti daljem razvoju sveukupnog turizma. Verujem da će ti snovi biti još jedanput ispunjeni. Živela Srbija", poručio je predsednik Kruševljanima.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike