Kanjon Drine otkrio nestvarnu lepotu: Vučić podelio pobedničku fotografiju za ovu nedelju - traje konkurs naša najlepša Srbija (FOTO)

19.06.2022

07:26

0

Autor: J.B.O.

Na foto konkurs pristiglo je više od 6.500 fotografija

Kanjon Drine otkrio nestvarnu lepotu: Vučić podelio pobedničku fotografiju za ovu nedelju - traje konkurs naša najlepša Srbija (FOTO)
aleksandar vučić Instagram buducnostsrbijeav 2 - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas ovonedeljnu pobedničku fotografiju konkursa "Naša najlepša Srbija", a pobednik je Jovanka Krstić.

- Poštovani sugrađani, još jednom ste na najlepši način pokazali koliko volite Srbiju, jer je na foto konkurs pristiglo više od 6.500 vaših fotografija! Iako postaje sve teže odabrati sliku nedelje, nagrada je u tome što i na ovaj način možemo da "proputujemo“ kroz sve naše krajeve - naveo je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Kako je dodao fotografije koje stižu prikazuju brojna lica naše lepotice.

- Stigli smo da zavirimo u njene stare vajate, netaknute proplanke i potoke, da uživamo u izlascima sunca na visoravnima i da se divimo smirajima dana iza ponosnih planinskih vrhova… - naveo je predsednik i dodao:

- Ove nedelje, pobedila je fotografija Jovanke Krstić, na kojoj je kanjon Drine otkrio svoju nestvarnu lepotu. Čestitamo Jovanki i čekamo još fotografija koje oslikavaju prekrasne predele naše najlepše Srbije! - poručio je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Da podsetimo, predsednik Srbije je putem svog profila na Instagramu uputio pre nekoliko dana poziv svim građanima da šalju fotografije najlepših predela Srbije.

- Pozivamo vas da na adresu e-pošte [email protected] šaljete vaše fotografije najlepših predela Srbije, kako bismo na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje. Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike "buducnostsrbijeav". Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora. Molimo vas da šaljete samo autorske fotografije, kao i da ostavite kontakt podatke - napisano je iz predsedničkog tima uz fotografiju konkursa.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike