"Srbija gradi i radi": Predsednik Vučić nakon otvaranja deonice obilaznice oko Beograda poslao građanima snažnu poruku (VIDEO)

15.06.2022

14:03

0

Autor: J.B.O.

Video prikazuje završne radove na obilaznici oko Beograda, a predsednik poručuje da se Srbija razvija i napreduje

"Srbija gradi i radi": Predsednik Vučić nakon otvaranja deonice obilaznice oko Beograda poslao građanima snažnu poruku (VIDEO)
Tan2022-6-15_12152492_0 - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je danas prosustvovao otvaranju deonice B5 obilaznce oko Beograda od petlje Orlovača do tunela Straževica. Sada je objavio video koji je retrospektiva svega onoga što je urađeno. Ovim putem je poslao snažnu poruku građanima Srbije: "Srbija gradi i radi i otvara nove puteve. Ponosan sam na našu Srbiju!"

Video prikazuje završne radove na obilaznici oko Beograda, a predsednik poručuje da se Srbija razvija i napreduje.

- U takvim uslovima, veoma brzog, veoma dinamičnog rasta i dinamičnog razvoja Srbije, mi moramo da iskažemo zahvalnost svim graditeljima i svim ljudima koji imaju jasnu viziju nappretka i budućnosti naše zemlje - naglasio je Vučić.

Kako je dodao, bez izgradnje, bez novih puteva, novih pruga, novih aerodroma, ne bismo mogli da napredujemo, ne bismo mogli da imamo ovakvu stopu rasta.

- Srbija ima snage i da radi i da gradi, da otvara nove puteve i da gradi u ovom trenutku deset brzih saobraćajnica i auto-puteva u svojoj zemlji, kao što nikada u svojoj istoriji nije gradila. Ja sam ponosan na našu zemlju, ponosan na naše ljude, ponosan na naše neimare, ponosan na naše graditelje. Čestitam im ovaj uspeh. Živela Srbija - poručio je Vučić. 

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike