Izmamiće i osmeh i suzu: Poznati glumac posvetio pesmu rodnom Kosovu i Metohiji (FOTO)

16.05.2022

12:39

0

Autor: I.K.

Mnogo ljubavi, posvećenosti i vere utkano je u ovu pesmu o lepoti naše južne pokrajine, o istinskim vrednostima na kojima počiva naše Kosovo i Metohija – porodici, ognjištu, časti, našim svetinjama...

Izmamiće i osmeh i suzu: Poznati glumac posvetio pesmu rodnom Kosovu i Metohiji (FOTO)
Petković Vasić Kancelarija za KiM 1 - Copyright Kancelarija za KiM

Naš poznati glumac Milan Vasić posvetio je rodnom Kosmetu pesmu "Poleteo soko sivi", a deo materijala pokazao je danas direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću koji je na društvenim mrežama podeli odeo atmosfere te pružio podršku ovom projektu.

"Mnogo je pesama spevano o Kosovu i Metohiji, a ja sam danas imao tu čast da čujem najnoviju pesmu koju je svom rodnom Kosmetu posvetio naš glumac Milan Vasić - „Poleteo soko sivi“. Mnogo ljubavi, posvećenosti i vere utkano je u ovu pesmu o lepoti naše južne pokrajine, o istinskim vrednostima na kojima počiva naše Kosovo i Metohija – porodici, ognjištu, časti, našim svetinjama...", napisao je Petković na Fejsbuku.

 

On je dodao da ovaj svojevrsni zapis o Kosovu i Metohiji koji će ostati u amanet budućim generacijama ima punu podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Prethodnih nedelja Milan je snimao najlepše kadrove Kosova i Metohije za video spot koji će pratiti pesmu, od Šare i Brezovice, preko Velikog Ropotova, manastira Visoki Dečani, a danas je deo materijala pokazao direktoru Kancelarije. 

"Verujte, po onome što sam video, biće to pesma koja će svakome izmamiti i osmeh i po neku suzu. Rad se polako privodi kraju, a tada će poleteti soko sivi da nosi glas o našem Kosovu i Metohiji. Sokole, nek ti je srećan let!", poručio je Petković

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike