Hvala dragi prijatelju: Vučić uputio snažnu poruku grčkom premijeru (FOTO)

03.05.2022

12:37

0

Autor: 24sedam

Predsednik Vučić sastao se prethodno sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom sa kojim je razgovarao o evropskoj perspektivi Srbije

Hvala dragi prijatelju: Vučić uputio snažnu poruku grčkom premijeru (FOTO)
Vucic Micotakis Instagram buducnostsrbijeav - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije, koji prisustvuje ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji terminala za tečni prirodni gas u grčkom gradu Aleksandrupolisu, uputio je na Instagramu snažnu poruku grčkom premijeru i domaćinu Kirjakosu Micotakisu.

Svečanosti, pored domaćina i srpskog predsednika prisustvuju i predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel, predsednik Vlade Severne Makedonije Dimitar Kovačevski i premijer Bugarske Kiril Petkov. 

-Mnogo Vam hvala dragi prijatelju Kirjakos, što ste pozvali Srbiju na događaj važan za ceo region. Izuzetna mi je čast da prisustvujem obeležavanju početka radova na izgradnji terminala za tečni prirodni gas (LNG) u Aleksandrupolisu, napisao je Vučić na Instagramu.

 

 

On je ranije, obraćajući se pre početka svečanosti okupljenima poručio da izgradnja LNG terminala predstavlja veliki i važan događaj za ceo region, za ceo Balkan.

Predsednik Vučić sastao se prethodno sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom sa kojim je razgovarao o evropskoj perspektivi Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike