Medvedev čestitao pobedu Vučiću: Cenimo partnere sa kojima su odnosi zasnovani na zdravorazumskom pristupu i obostrano korisnim ciljevima

07.04.2022

14:31

0

"Jedinstvena Rusija" ceni dijalog sa Srpskom naprednom strankom koja je odnela ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborim

Medvedev čestitao pobedu Vučiću: Cenimo partnere sa kojima su odnosi zasnovani na zdravorazumskom pristupu i obostrano korisnim ciljevima
Medvedev Vučić - Copyright AP 24sedam/Katarina Mihajlović

Predsednik vladajuće "Jedinstvene Rusije" Dmitrij Medvedev, čestitao je danas Aleksandru Vučiću reizbor za predsednika Srbije, istakavši da Rusija posebno ceni partnere sa kojima ima odnose ispunjene zdravorazumskim pristupom i zasnovanim na obostrano korisnim ciljevima, saopštila je stranka "Jedinstvena Rusija".

- Danas kada mnoge evropske zemlje pokušavaju da iskoriste destruktivne metode sankcija da bi realizovale svoju međunarodnu politiku, mi veoma cenimo partnere sa kojima su odnosi zasnovani na zdravorazumskom pristupu i obostrano korisnim ciljevima, poručio je Medvedev, prenose RIA Novosti.

Naveo je i da "Jedinstvena Rusija" ceni dijalog sa Srpskom naprednom strankom koja je odnela ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima.

Vučiću cestitali predsednici Turkmenistana i Tadžikistana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je i čestitke predsednika Turkmenistana Serdara Berdimuhamedova i predsednika Tadžikistana Emomalija Rahmona, povodom pobede na predsedničkim izborima, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

"Uveren sam da će se međupartijska saradnja i dalje dinamično razvijati u interesima oba naroda", zaključio je Medvedev.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike