Gojković neće sa koalicijom NADA, prozvao Đilasa, Mariniku i Zelenovića: Za njih je Kosovo izgubljeno, a u Srebrenici je izvršen genocid

07.04.2022

10:09

0

Nastavlja se "rat" unutar opozicije koja je izborila određeni broj mandata, ali nedovoljan da bi formirala većinu

Gojković neće sa koalicijom NADA, prozvao Đilasa, Mariniku i Zelenovića: Za njih je Kosovo izgubljeno, a u Srebrenici je izvršen genocid
Tan2022-3-9_135235267_2 - Copyright TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Žika Gojković najavio je da Pokret obnove Kraljevine Srbije, koji on vodi, neće učestvovati u dogovorima opozicije oko vlasti, niti u pregovorima o tome da se na ponovljenim biračkim mestima podrži izborna lista "Ajmo ljudi" Borisa Tadića, jer za tim pregovaračkim stolom sede predstavnici koalicije NADA.

Gojković je u saopštenju ocenio i da je većina građana podržala promene u glavnom gradu i da oni poštuju volju da Beograd vodi nova vlast.

"Sve što bude u intersu Beograđana i u skladu sa našim programom mi ćemo podržati, ali nećemo učestvovati u vlasti u kojoj učetvuju i prevaratni iz koalicije NADA", naveo je Gojković ocenjujući da su se tokom predizbornog procesa celoj Srbiji oni predstavljali kao POKS i DSS iako su znali, kako kaže, da POKS nije deo te koalicije.

Gojković tvrdi da su ih u tome podržavali ljudi poput Ðilasa, Marinike Tepić, Zelenovića i sličnih, za koje je, kako kaže, Kosovo izgubljeno, a u Srebrenici izvršen genocid.

On smatra da je time NADA nanela štetu "jedinom pravom i legitimnom" POKS-u, a tvrdi i da su obmanuli mnoge birače.

Gojković navodi da njima POKS može da bude samo opozicija kao i da neće odustati od dokazivanja da su oni jedini pravi POKS i jedini pravi monarhisti, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike