Vučević poručio: Predsednik Vučić danonoćno radi na boljoj budućnosti svojih građana

13.03.2022

12:19

0

Prošla su vremena kad je Srbija bila pogurena, zavisna od svih!

Vučević poručio: Predsednik Vučić danonoćno radi na boljoj budućnosti svojih građana
vucevic - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, bio je danas u Kaću, na predizbornom skupu. On je naglasio da ozbiljnost i odgovornost moraju da budu ključne reči, kao i da se zna da izbori nisu igra, a da država nije igračka.


- Ne odlučuje se za nekoga ko je lepši i lepše govori na izborima, sudite po delima i prema onome kome verujete šta može da uradi - poručio je Vučić na skupu pred oko 4.000 ljudi u Kaću, gde su mu građani Kaća, Budisave i Kovilja, kao je rekao, priredili nezaboravan i veličanstven doček.

 

 

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, oglasio se povodom Vučićevog boravka u Kaću.

- Danas je u Kaću predsednika Srbije gospodina Aleksandra Vučića dočekalo više od 4.000 ljudi, na šta sam veoma ponosan, jer naši građani cene dela, sve ono što radimo za njih. Prošla su vremena kad je Srbija bila pogurena, zavisna od svih, vođena autošovinističkim idejama. Iako su teška, izazovna vremena za Evropu i ceo svet, mi idemo napred visoko podignutih čela, gradimo našu zemlju iz pepela onih koji su njom harali pre nas - pravimo puteve, bolnice, pruge, otvaramo fabrike.

Predsednik Vučić danonoćno radi na boljoj budućnosti svojih građana, da Srbija ostane slobodarska zemlja, koja pazi na prijatelje ali ne ugrožava sebe! Srbija s predsednikom Vučićem ide samo napred i siguran sam da će građani pokazati da svoju ozbiljnost 3.aprila! - poručio je Vučević.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike