Za samo tri sata prikupljeno više od 110.000 potpisa: Do sada podršku za kandidaturu Aleksandra Vučića dalo 145.000 ljudi!

06.03.2022

18:32

0

Članovi i simpatizeri SNS su odmah po objavljivanju odluke Predsedništva SNS počeli da se skupljaju širom Srbije zbog prikupljanja potpisa

Za samo tri sata prikupljeno više od 110.000 potpisa: Do sada podršku za kandidaturu Aleksandra Vučića dalo 145.000 ljudi!
SNS 6 - Copyright 24sedam

Kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije do sada je podržalo 145.000 građana, najnovija je informacija iz štaba SNS.

- Izborni štab naprednjaka zahvaljuje svim građanima koji su satima, u velikim redovima, strpljivo čekali da potpišu podršku Aleksandru Vučiću i time podržali našu zajedničku borbu za dalji napredak naše države, za snažnu i stabilnu Srbiju - saopštili su iz štaba.

U štabu SNS rečeno je i da će naknadno objaviti kada će potpise podrške građana predati RIK-u.

U roku od samo tri sata od kada je Ana Brnabić objavila vest da je Srpska napredna stranka donela odluku da Aleksandar Vučić bude njen kandidat za predsednika Srbije na predstojećim izborima 3. aprila, prikupiljeno je više od 110.000 potpisa podrške

Prikupljanje potpisa u gradovima Srbije za kandidaturu Vučića za predsednika počelo je u 12 časova.

Odmah nakon što je Ana Brnabić objavila vest da je Srpska napredna stranka donela odluku da Aleksandar Vučić bude njen kandidat za predsednika Srbije na predsojećim izborima 3. aprila, širom Srbije je počelo prikupljanje potpisa za predstojeće izbore. 

Članovi i simpatizeri SNS su već počeli da se skupljaju širom Srbije zbog prikupljanja potpisa. 

U Ljuboviji, Malom Zvorniku, Rumi, Novoj Crnji, Ljigu, Kruševcu, Zremnjaninu, Arilju, Lazarevcu, Mladenovcu, Kraljevu, Senti, Priboju, Čačku, Surdulici, Bajinoj Bašti, Aleksandrovcu, Surdulici, Inđiji i u gotovo svim drugim gradovima već su se stvorili ogromni redovi pristalica SNS. 

Potredsednica SNS Ana Brnabić, predsednik SPS Ivica Dačić i predsednik Saveza vojviđanskih Mađara Ištvan Pastor prvi su svojim potpisima podržali kandidaturu predsednika SNS Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 3. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike