Veliki uspesi su pred nama! Dela govore! Miloš Vučević dao potpis za kandidaturu Aleksandra Vučića

06.03.2022

13:22

0

Ovu odluku javnosti je saopštila premijerka Ana Brnabić, a usledilo je prikupljanje potpisa koje je organizovano širom Srbije

Veliki uspesi su pred nama! Dela govore! Miloš Vučević dao potpis za kandidaturu Aleksandra Vučića
Milos vucevic prikupljanje potpisa Instagram milosvucevic gradonacelnik - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada podržao je svojim potpisom kandidaturu aktuelnog predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića za predsednika na predstojećim izborima u aprilu.

-Ponosan sam što je veliki broj građana došao u Halu 2 Novosadskog sajma da svojim potpisom podrži kandidaturu Aleksandra Vučića za predstojeće predsedničke izbore. U mnoštvu poštovalaca državničke politike našeg predsednika, našli su se i Ivan Antić, heroj sa Košara, kao i čuveni sportisti, osvajači svetskih i olimpijskih medalja Željko Rebrača, Slobodan Boškan i Slobodanka Ranković Perić. Najbolji prepoznaju najbolje, a postignuća i rad predsednika Vučića teže upravo da od Srbije načine najbolju zemlju za sve njene građane. Hvala svima koji su stavili potpis ispod kandidature, jer samo zajedno možemo napred, a poznavajući predsednika Aleksandra Vučića, znam da vas neće razočarati i da su novi veliki uspesi pred nama! Dela govore!, napisao je Vučević na Instagram profilu.

 

 

Da podsetimo, predsedništvo Srpske napredne stranke donelo je danas odluku da kandiduje Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Ovu odluku javnosti je saopštila premijerka Ana Brnabić, a usledilo je prikupljanje potpisa koje je organizovano širom Srbije.

Kandidaturu Vučića podržali su, osim članova SNS i brojne poznate ličnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike