"Da zajednički stanemo iza naše trobojke, naših orlova i naše zemlje": Vučić poslao snažnu poruku građanima - imamo jednu zemlju!

25.02.2022

17:59

0

Pozivam građane Sbije da budu ujedinjeni i da se držimo zajedno - rekao je Vučić

"Da zajednički stanemo iza naše trobojke, naših orlova i naše zemlje": Vučić poslao snažnu poruku građanima - imamo jednu zemlju!
Tan2022-2-25_18360193_1 - Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija poštuje međunarodno pravo, ali čuva svoje interese i poštuje dugo građena prijateljstva sa drugim državama.

Predsednik je pozvao građane da po pitanju aktuelne situacije u svetu budu ujedinjeni i na strani svoje zemlje - Srbije.

Vučić je u obraćanju javnosti rekao da je Srbija učestvovala u brojnim ratovima i izgubila mnogo ljudi i da bi, da nismo imali toliko žrtava u Prvom i Drugom svetskom ratu, sada imali više stanovnika od današnje Holandije.

Zato je za nas mir preko potreban, poručio je Vučić i dodao da je zato u dokumentu koji je pročitao stavljena posebna tačka u kojoj se navodi da je potrebna još veća popustljivost i uzdržanosti na neodgovorne izjave koje stižu iz regiona.

- Ovo govori o potrebi da budemo ujedinjeni i iza sopstvene zemlje, da čuvamo naš narod i naše građane i njihove živote. Da gledamo u budućnost i da se razvijamo i govorimo jasno šta su principi i norme međunarodnog javnog prava, ali cuvajući naše interese i poštujući dugo građana prijateljstva - poručio je Vučić.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Kaže da svako može da vidi koliko je truda uloženo u svako slovo i svaku reč iz dokumenta koji je predstavio, kako se ne bi naštetilo Srbiji ni na jednom polju a da se, sa druge strane, ne odstupi od istine i normi medunarodnog javnog prava.

- Pozivam građane Sbije da budu ujedinjeni i da se držimo zajedno. Nisu nam potrebne scene iz filma ''Tri karte za Holivud'' i da svako ima svoju stranu, već samo jednu stranu, a njeno ime je Srbija. I da zajednički stanemo iza naše trobojke, naših orlova i naše zemlje. I da zajedno razvijamo ubrzano našu zemlju i brinemo o građanima i da imamo još mnogo novih fabrika i budemo što uspešniji u budućnosti i da sve probleme građana uspešno rešavamo - poručio je Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike