"Eto pa nek sad narod sam proceni ko je lažov": Aleksandar Šapić pokazao video, i dokazao koliko vrede reči Dragana Đilasa (VIDEO)

09.02.2022

18:11

0

Autor: 24sedam

Na Đilasov demanti reagovao je Šapić koji je dostavio snimak na kome se vidi šta je tačno on rekao, a šta je pričao Dragan Đilas 2013. godine

"Eto pa nek sad narod sam proceni ko je lažov": Aleksandar Šapić pokazao video, i dokazao koliko vrede reči Dragana Đilasa (VIDEO)
Draga Đilas Aleksandar Šapić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Šapić izjavio je u emisiji na B92 da je lider SSP Dragan Đilas hteo da izmešta železničku stanicu, što je Đilas nakon te emisije demantovao.

U izjavi datoj portal Nova.rs, Đilas je kazao da je u pitanju budalaština.

- Naprednjaci lažu. Šapić je naprednjak. Ali iz same činjenice da me vi pitate da odgovorim na takvu budalaštinu jasno je da njihov metod radi. Nikad nikome od dana kad je napravljena, osim Vučiću, Vesiću i Šapiću, nije palo na pamet da izmešta železničku stanicu. Kao što nikome nije palo na pamet ruši Stari savski most ili menja trase metroa, rekao je tom prilikom Đilas.

Na Đilasov demanti reagovao je Šapić koji je dostavio snimak na kome se vidi šta je tačno on rekao, a šta je pričao Dragan Đilas 2013. godine. Šapić je imamo samo jednu rečenicu da doda:

- Eto pa nek sad narod sam proceni ko je lažov, rekao je Šapić.

Na snimku se u prvom delu vidi Šapićeva izjava: 

- Čuo sam gospodina Jankovića, da bi on tu železničku stanicu vratio. Čini mi se da je rekao da se konsultovao sa svojim sinom koji tamo radi, ali ne znam da li se konsultovao sa Draganom Đilasom, pošto je njega Đilas predložio za to mesto. Đilas je još 2013. godine podržao projekat Beograd na vodi. Išao je kod Aleksandra Vučića, koji je tada, čini mi se, bio ministar odbrane. Postoji dokumentacija za to. Dogovorili su se oko važnosti tog projekta. Dragan Đilas je tada govorio o izmeštanju železničke stanice.

 

 

 

Nakon nje, prikazana je izjava Dragana Đilasa koji kaže:

- Izmeštanje autobuske stanice iz centra grada na novi Beograd će biti realizovano. Kad to uradimo ostaje samo železnička stanica. Da bi se izmestio odatle i da bi se omogućilo da to zemljište bude sutra stambeno-poslovni kompleks, moraju da se izgrade novi kapaciteti van centra grada. To je ogroman posao i za njega će trebati određeno vreme, a to je opet samo prva faza. Druga faza je potpuno izmeštanje železničkog saobraćaja

 

 

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike