Opozicija u klinču: Đilas i Marinika "udaraju" na nekadašnje saborce, dobili brutalan odgovor

07.02.2022

18:21

0

Nedostatak politike i planova sa kojima bi izašli pred birače čini da moraju da se služe lažima

Opozicija u klinču: Đilas i Marinika "udaraju" na nekadašnje saborce, dobili brutalan odgovor
djilas tepic peticija - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, i njen lider Dragan Đilas ne odustaju od svoje politike uvreda i iznošenja optužbi na račun onih koji im ne idu niz dlaku.

Spisak onih koji im se nađu na udaru, budući da je to njihova jedina politika, širi se iz dana u dan, a sada u klinč ulaze i sa nekadašnjim saborcima.

Nedostatak politike i planova sa kojima bi izašli pred birače čini da moraju da se služe lažima, a samim tim javnosti moraju da predstavljaju i lažna istraživanja, u koja pokušavaju da uvere i koalicione partnere.

Đilas i Marinika sada su zaratili i sa istraživačima javnog mnjenja čiji rezultati im se ne sviđaju. Naime, ovog puta na putu im se našao Đorđe Vukadinović iz Nove srpske političke misli,  organizacije koja je nakon svojih merenja rejtinga zapravo osporila Đilasove tvrdnje da je Zdravko Ponoš najbolji kandidat opozicije za predsednika. Đilas je optužio Vukadinovića da podmeće netačna istraživanja.

Vukadinović je potom, gostujući na TV Prva u jutarnjem programu, "opleo" po Đilasu i delu opozicije koji on predvodi, ocenjujući da oni imaju tendenciju ka tome da se njihova grupacija proglasi za celu opoziciju.

- Vi niste ni cela proevropska opozicija, niste čak ni cela DS, a kamoli cela opozicija - rekao je Vukadinović.

Twitter/@djordjenspm
 

 

Ubrzo je Marinika Tepić napala na Tviteru Vukadinovića, ali je stigao i brutalan odgovor. Vukadinović je podsetio Đilasovu perjanicu da se zalagala za to da se srpski narod i Srbija zvanično proglase genocidnim.

On je podelio objavu u kojoj se vide potpisnici predloga rezolucije o genocidu u Srebrenici, na kojoj je i Marinikin potpis, koja je tada "branila boje" Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka, koji je na Tviteru objavio da se ponosi svojim potpisom na tom predlogu.

Twitter/@djordjenspm
 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike