Slab rejting stranke u istraživanju razbesneo Đilasa i Mariniku, pa pokrenuli hajku protiv bivšeg saborca

09.02.2022

08:11

1

Svako ko se suprotstavi tom jednoumlju biva ovako boljševički etiketiran, ocenila je Komadova

Slab rejting stranke u istraživanju razbesneo Đilasa i Mariniku, pa pokrenuli hajku protiv bivšeg saborca
Dragan Đilas i Marinika Tepić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Politički analitičar Đorđe Vukadinović, nekadašnji poslanik, urednik 'Nove srpske političke misli' i pristalica opozicije, meta je neviđene hajke te iste opozicije jer je lideru SSP Draganu Đilasu u svom poslednjem istraživanju dao 7,6 odsto podrške birača!

Prema rezultatima te ankete za SNS bi na izborima glasalo 43 odsto birača, SPS Ivice Dačića ima oko 9,3 procenata, dok je najveći domet Đilasovog SSP 7,6 odsto.

Isti rezultati ukazuju i na to da bi za 'Ekološki ustanak' Aleksandra Jovanovića Ćute glasalo 7,1 odsto birača, za Narodnu stranku Vuka Jeremića 3,6 procenata, dok su sve ostale partije ispod cenzusa.

Osim ovoga, Vukadinović je rekao da Đilasov savez ne samo da nije cela opozicija nego nije ni cela bivša Demokratska stranka, kao i da tajkunov predsednički kandidat Zdravko Ponoš ima slabiji rejting od brojnih nestranačkih ličnosti.

Ovo je razbesnelo Đilasa, pa je Vukadinovića odmah napala tajkunova desna ruka Marinika Tepić, nazivajući ga 'čovekom na zadatku koga je zavrbovala služba'! 

Vukadinović joj, ipak, nije ostao dužan, odgovorivši da je ona nekada bila desna ruka lidera LSV Nenada Čanka i da je sramota to što priznaje navodni genocid u Srebrenici...

Da je glavni razlog đilasovske hajke na Vukadinovića upravo istraživanje rejtinga, potvrđuje Marina Komad, portparolka lidera SDS Borisa Tadića.

- Đorđe je postao 'čovek na zadatku' tek kada je objavio istraživanja koja ne odgovaraju SSP. Do tada je bio partner, ugledni analitičar... Punu deceniju, svako ko se suprotstavi tom jednoumlju biva ovako boljševički etiketiran. Bilo je nekad možda efikasno, ali sad je već dosadno i blam... Podrška za Đorđa Vukadinovića - istakla je Komadova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike