Predsednik Vučić otkrio koje poznate ličnosti podržavaju SNS: "Danica Grujičić i ona će biti sa nama na izborima"

04.02.2022

20:43

0

Autor: 24sedam

Biće i mnogo sportista, naučnika i privrednika

Predsednik Vučić otkrio koje poznate ličnosti podržavaju SNS: "Danica Grujičić  i ona će biti sa nama na izborima"
viber_image_2022-02-04_21-30-26-267 - Copyright Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Kine i tom prilikom govorio i o predstojećim izborima i kandidatima.

- Ja nisam odgovarao na pitanja o tome i iz nekih ličnih stvari, a i zato što mislim da su oni koji su komentarisali to više govorili sami o sebi. Ja se bavim važnim državnim pitanjima i nemam vremena da brinem partijske brige. Kada pogledate šta su uradili Novaku Đokoviću samo zato što je došao da se zahvali. Na našoj listi ima mnogo uglednih ljudi. Razgovarao sam i sa prof. dr Danom Grujičić i ona će biti sa nama na izborima, kao i poznati režiser Lazar Ristovski, biće i mnogo sportista, naučnika i privrednika, rekao je Vučić.

Printscreen/Youtube / Pancevo RTV
Danica Grujičić

 

Već je najavljeno da će u timu koji će naprednjaci kandidovati za vanredne parlamentarne izbore 3. aprila biti brojni najugledniji srpski naučnici iz raznih oblasti, najznačajniji umetnici, uspešni sportisti i najeminentniji predstavnici kulture.

Tako će na listi SNS, između ostalih, biti i profesor Stojan Radenović, jedan od naših najcitiranijih matematičara, i Jelena Begović, direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike