BRUKA I SRAMOTA! Nenad Čanak brutalno izvređao Novaka Đokovića!

05.01.2022

20:10 >> 20:13

4

Sramno ponašanje lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine

BRUKA I SRAMOTA! Nenad Čanak brutalno izvređao Novaka Đokovića!
AP21337662597234 (1) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel AP photo Bernat Armangue

Lider LSV-a i učesnik rijaliti programa Nenad Čanak popljuvao je najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, nazvavši ga “nevakcinisanim magarcem”, nakon što su se u pojavile informacije da se Đoković nalazi u imigracionom pritvoru u Melburnu gde ga čuva policija.

Čanak poznat kao i učesnik antisrpskih demonstracija na Cetinju,  je na objavu da je “Srbin Novak Đoković u pritvoru” on je napisao sledeće:

- Užasan tretman prema Srbinu. Prema Srbinu. Pa je**te, nije užasan tretman zato što je Srbin, nego zato što magarac nije vakcinisan, napisao je i dodao:

- Dakle ovako: Ko god se ne vakciniše protiv Covid 19, a za to nema jasan i nedvosmislen medicinski opravdan razlog, je neodgovorna, sebična i samoživa osoba (reč magarac sam upotrebio kao eufemizam) - naveo je čanak na svom Tviter nalogu.

 

 

 

Podsećamo, Novak Đoković je sleteo u Melburn, ali još nije napustio aerodrom zbog birokratske greške. I dalje je neizvesno da li će dobiti vizu. 

Iako je dobio medicinsko izuzeće, njegovi problemi su nastali pri sletenju u Melburn.

Đoković je sleteo oko 23.30 po lokalnom vremenu, ali kada su Savezne carinske snage kontaktirale državnu vladu, navodno su shvatile da je Novakov tim predao pogrešnu vrstu vize, a to je viza koja ne dozvoljava medicinska izuzeća za vakcinaciju.

Carina je tražila podršku vlade Viktorije da se Novaku ulakša ulazak u Australiju, jer je vlada partner sa Tenis Australijom, koja je i odgovorna za Novakov dolazak u Melburn.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike