Poznati ustali za Đokovića: „Pobedićeš u ovom meču, džabe se trude!" (FOTO)

05.01.2022

19:14

0

Teniser se trenutno nalazi u imigracionom pritvoru u Melburnu, pošto je bilo utvrđeno da nema adekvatnu vizu za ulazak u zemlju...

Poznati ustali za Đokovića: „Pobedićeš u ovom meču, džabe se trude!" (FOTO)
nole_oks_press_20072021_0003 (1) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Brojne poznate ličnosti sa domaće scene pružile su veliku podršku teniskom asu Novaku Đokoviću, koji je poslat u imigracioni pritvor u Melburnu, gde ga čuvaju dva policajca. Australijanci su se poneli krajnje neprikladno pošto je utvrđeno da čuveni Nole nema adekvatnu vizu za ulazak u zemlju, a prema pisanju medija, nestrpljivo se čeka na razrešenje čitavog slučaja.

- Sve je iskušenje u ovom demokratskom svetu pravednosti i miltikulturalizma u kojem vlada samo i isključivo laž. Podrška bratu - poručio je glumac Andrija Milošević, inače veliki poštovalac Novaka Đokovića.

Andrija Milošević Instagram screenshot / andrijamilosevic_official
 

Reč podrške sportisti uputio je i pevač Saša Kovačević.

- Pobedićeš u ovom meču. Svi smo uz tebe - napisao je on.

Saša Kovačević Instagram screenshot / sashakovacevic
 

- Džabe se trude... Najbolji zauvek. Idemo, Nole - poruka je pevačice Ane Sević, koja se povodom velike drame oglasila na Tviteru.

 

 

- Podržimo našeg šampiona - nadovezala se Ana Rajković, supruga fudbalera Peđe Rajkovića.

Ana Rajković Instagram screenshot / rajkovic__ana
 

Podsećanja radi, Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa osobama koje su dobile medicinsko izuzeće. Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da priloži dokumentaciju i dokaze na osnovu kojih je dobio medicinsko izuzeće, teniser je poslat u pritvor, gde se još uvek nalazi.

Kako mediji dalje prenose niko mu ne prilazi i oduzet mu je mobilni telefon.

- ...Ovo nije normalno da se na taj način ophode prema najboljem teniseru na svetu. Molim sve medije na svetu da se pomogne mom sinu - kazao je, između ostalog, Srđan Đoković za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike