Mi smo uz Novaka! Srpske lepotice pružile podršku teniseru, pokrenut globalni haštag za Đokovića! (FOTO)

05.01.2022

18:39

0

Đoković još uvek nije pušten sa aerodroma u Australiji, a neizvesno je šta će se dogoditi

Mi smo uz Novaka! Srpske lepotice pružile podršku teniseru, pokrenut globalni haštag za Đokovića! (FOTO)
nole_restoran_14062021_033 (1) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel Instagram/sashasimovic/minamilutinovic/natasa_pejasinovic

Ceo svet bez daha prati dramu koja se odvija u Australiji, gde se trenutno u pritvoru na aerodromu u Melburnu nalazi prvi teniser sveta Novak Đoković. Mnogi smatraju da je nehumano ono što mu se dešava, te je pokrenut globalni haštag za podršku Novaku, a već su ga neke od srpskih lepotica podelile na Instagramu.

Profimedia
 

 

Uz haštag "WeStandWithNovak" manekenka Mina Milutinović, influenserka Nataša Pejašinović i PR Saša Simović objavile su Novakovu fotografiju i poruke podrške.

- Ništa me ne boli više nego nepravda. Razočarana sam kad vidim u šta se svet pretvorio. Hajde, Novak! Dobro će pobediti zlo - napisala je Mina.

- Stojimo uz Novaka! Ajde! - napisala je Nataša.

- Postoji svetlo u nama, bez obzira koliko je tamna noć! - poručila je Saša, a sve tri su stavile #WeStandWithNovak.

Printscreen/Instagram/djokernole
 

Podsetimo, Novak Đoković je otišao u Australiju kako bi učestvovao na "Australian Open" turniru. Dobro obavešteni australijski mediji navode da je Đoković imao vizu koja ne omogućava medicinsko izuzeće, zbog čega je savezna vlada tražila od lokalne vlasti da mu sponzorišu vizu. Lokalna vlast je to odbila. Pre nešto više od dva sata, za 24sedam se oglasio i teniserov otac Srđan Đoković, koji je tada otkrio da se Novak već satima nalazi u pritvoru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike