Vuka Jeremića napušta najbliži saradnik

26.12.2021

15:56

0

Ovo je danas potvrdio prvi čovek Narodne stranke na Izbornoj skupštini

Vuka Jeremića napušta najbliži saradnik
opozicija_press_26112021_0083 - Copyright A.K./ATAImages

Samo tri meseca pred izbore na svim nivoima u Srbiji, u vrhu opozicije dešavaju se potresi. Iako predstavnici takozvane ujedinjene opozicije okupljene oko Dragana Đilasa i Vuka Jeremića najavljuju da će uskoro izaći sa predsedničkim kandidatom, kao i sa imenom osobe koja će predvoditi listu u Beogradu, po svemu sudeći sukobi koji tinjaju zapravo otežavaju da se donesu odluke. 

Naime, dosadašnji potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš odlučio je da odustane od kandidature na stranačkim izborima, jer, kako je rekao, već duže vreme se razmimoilazi sa zvaničnicima stranke. Ipak, dodaje, ostaće u stranci kao običan član, jer ne želi nekoliko meseci pred izbore da cepa stranku.

Milos Tesic/ATAImages
Zdravko Ponoš

Ovo je danas potvrdio i Vuk Jeremić koji je na Izbornoj skupštini stranke predložio da potpredsednici i u naredne dve godine budu Miroslav Aleksić, Siniša Kovačević, Sanda Rašković Ivić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić. Jeremić se zahvalio dosadašnjem potpredsedniku Zdravku Ponošu, kao i advokatu Borivoju Boroviću.

„Hvala Zdravko, hvala Borivoje, iako više niste u timu, u nama i dalje imate prijatelje“, rekao je Jeremić, prenose mediji.

Ponoš je naveo da sa Jeremićem nije u sukobu, ali da ne želi da bude u timu koji je ljudi koji je "iznenađen idejom da on bude predsednički kandidat".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike