Nakon propalih protesta, opozicija se sada i za sneg hvata u borbi protiv Vučića

13.12.2021

20:12

0

U kampanji se predstavlja program, a njihov program je mržnja

Nakon propalih protesta, opozicija se sada i za sneg hvata u borbi protiv Vučića
Tan2021-12-13_12203692_0 - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Deo opozicije, okupljen oko Đilasa, nakon neuspeha sa protestima i blokadama, jer nisu doveli do cilja koji su oni, zapravo hteli, a to je pad Aleksandra Vučića, sada se za napadali sneg hvataju kao za slamku.

Pošto program koji bi ponudili biračima nemaju, deo opozicije dočekao je prvi sneg kao "spasioca". Na društvenim mrežama, ali i pojedinim medijima, krive vlast jer je u decembru pao sneg, koji gle čuda nije istog trena i nestao sa puteva širom zemlje.

Kada su zbog vremenskih nepogoda bilo koje vrste, bilo gde u svetu, ugroženi ljudi, svima su puna usta podrške i saosećanja. Samo kada se tako nešto desi u Srbiji, Vučić je kriv. Nije se Marinika setila da pripomogne, možda ne ona lično ali stranačke kolege, da se očisti sneg ispred neke bolnice, ustanove, autobuskog stajališta, već proziva Vučića i pita ga da li se jede zbog ovoga, objavljujući fotografiju hitne pomoći kako po snegu prevozi pacijenta.

Među komentarima na ovaj tvit jedan od pratilaca primetio je: "Pozovite simpatizere i očistite... Zašto, ali zašto uvek MORA biti negativna kampanja?"

Pa zato što se u kampanji predstavlja program, a njihov program je mržnja.

Da postoji bilo šta drugo, to drugo bi bilo i predstavljeno. SNS je organizovao svoje članove koji pomažu u čišćenju snega ispred institucija, domova zdravlja, škola, bolnica, apoteka. Pomažu i komšijama u nabavci neophodnih namirnica i lekova.

Koristeći tako napadali sneg kao oružje, na jednom od opozicionih medija voditeljka je uporno pokušavala da iz sagovornika izvuče priznanje da su za sneg na putevima krive službe jer ne rade svoj posao. Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja morao je da objašnjava i objašnjava iznova kako to da sneg nije istog časa kako je napadao i sklonjen sa puta, navodeći pri tom da je na putu od Beograda do Novog Sada put bio očišćen i da je bilo vrlo malo snega. Objasnio je i da ne postoji grad niti država na svetu koja u roku od nekoliko sati može da se izbori sa ovakvim vlažnim, teškim snegom. Tako su svi napori voditeljke ostali bez uspeha, jer je sagovornik sve stručno objasnio. 

Dakle i sneg im je kroz prste prošao. Šta je sledeće?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike