Momku se sveti već pet godina: Ne može da naškodi ali verovatno mnogo nervira

15.06.2021

12:30 >> 08:58

0

Na TikToku je jedna devojka otkrila svoju metodu kojom zagorčava život svom bivšem

Momku se sveti već pet godina: Ne može da naškodi ali verovatno mnogo nervira
Copyright Pixabay

Povređene emocije znaju da budu veoma opasne jer vode ka osveti. Tada emocije uzimaju stvar u svoje ruke a razum se ne pita ni za šta i uglavnom se svi ponašaju detinjasto.

A stara mudrost kaže da je najbolje osvetu serivati hladnu. Jedna devojka je otkrila kako se sveti svom bivšem momku. I to već pet godina.

Na društvenoj mreži TikTom Kristina je sa ostalim korisnicima podelila svoju metodu koju primenjuje već pet godina kako bi pomalo zagorčavala život svom bivšem momku.

Pixabay

Ona je odgovorila na video jednog drugog korisnika koji je postavio pitanje: “Što je nešto jako detinjasto što nikada nećeš prestati da radiš?”

Kristina je priznala da se svom dečku sveti tako što njegovu mejl adresu svuda deli na Internetu. Gde god da se zahteva da se upiše mejl adresa, ona umesto svoje, upiše njegovu.

Ako je recimo na aerodromu i treba da upiše mejl, kako bi mogla da koristi WiFi, ona upiše njegovu adresu. Ako komentariše neki sadržaj, opet upiše njegovo ime i adresu. Na svim stranicama se prijavljuje sa njegovom mejl adresom.

Njena osveta nikome ne pravi veće probleme, osim dečku koga to verovatno nervira jer mu je “sanduče” stalno puno a telefon mu stalno zvrcka jer mu je stigla pošta.

Devojke su se, naravno, oduševile sa ovom idejom i najavljuju da će i one krenuti ovako da se “svete”.

@kristinamakescontent

#stitch with @andpacker omg so random of me can’t believe I just did that (but srsly it’s actually quite annoying) #storytime #exes #spammail #idk

♬ original sound – Kristina Makes Content 💁🏻‍♀️

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike