Žena koja je umrla i provela tri dana na nebu otkriva vizije budućnosti: Lude stvari će nam se desiti (VIDEO)

14.06.2024

20:19

0

Autor: V. I.

Džuli Pul je otvorila srce o svom putovanju u duhovno carstvo

Žena koja je umrla i provela tri dana na nebu otkriva vizije budućnosti: Lude stvari će nam se desiti (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube/DALL-e

Džuli Pul, duhovni vodič i autor za duhovno i lično osnaživanje, nedavno je podelila zanimljivo otkriće koje joj se dogodilo tokom izuzetnog vantelesnog iskustva kada je, kako tvrdi, "provela tri dana na nebu".

Pulova je postala poznata po svojim duhovnim iskustvima i savetu koji nudi na osnovu njih. Iako je postigla profesionalni uspeh, njen život nije bio bez poteškoća. Od ranog doba suočila se sa "fizičkim, mentalnim, seksualnim i emocionalnim zlostavljanjem". Ova teška prošlost bila je poražavajuća, ali ju je paradoksalno gurnula bliže njenom duhovnom putu.

Izazovi i prekretnice

Džuli Pul je oduvek bila transparentna u vezi sa svojim borbama, često deleći svoja iskustva kroz svoje spise. U jednom od najmračnijih perioda svog života, u svojim dvadesetim godinama, pokušala je da okonča svoj život uzimajući preveliku dozu lekova. Ovo iskustvo, kako tvrdi, trenutno je okončalo njen život i prenelo je u "carstvo duhova".

Vizije iz onostranog

Pul opisuje svoje iskustvo u vanzemaljskom carstvu kao izuzetno vizionarsko. Tvrdila je da su joj duhovi dali uvid u budućnost čovečanstva. „Odjednom sam videla svoje vodiče i anđele oko sebe, a onda su me podigli i odveli u Viša carstva. Samo se sećam da sam rekla: 'Idem kući', a oni su rekli 'Ne, još nije tvoje vreme'.“

Poruka o budućnosti

Duhovi su joj dali strogo upozorenje o predstojećem "danu obračuna". Pul je tvrdila da se vraćamo "danu obračuna" i da će period od 2012. do 2032. godine doneti početak novog "zlatnog doba" za čovečanstvo. "Ono što mislimo pod zlatnim dobom je da će laži, nepravde i zloupotrebe nestati, jer sve to drži nekolicina i kontroliše mase. Ovo zlatno doba donosi jednakost u celosti,“ objašnjava Pul.

Posledice za čovečanstvo

Pul snažno veruje u validnost svojih vizija i tvrdi da se približavamo vremenu kada će korumpirani ljudi na vlasti biti izbačeni, a umesto njih će doći oni sa čistim srcima i namerama. Njena iskustva i poruke koje je primila duboko su uticali na njena učenja i savete koje nudi drugima koji traže duhovno vođstvo.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike