Festival uličnih svirača u Novom Sadu

16.09.2020

10:33 >> 10:35

0

Autor: 24sedam

Festival će biti održan u deset gradskih kvartova

Festival uličnih svirača u Novom Sadu
Copyright Profimedia

Na konkurs za odabir lokacija ovogodišnjeg 20. Festivala uličnih svirača u Novom Sadu pristiglo je više od 40 prijava. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu, izabrano je 10 lokacija, a prednost su dali onim dvorištima koja su okružena sa što više zgrada, balkona i prozora.

Profimedia

– Ovogodišnji rođendanski program festivala biće održan 30. septembra, u 10 gradskih kvartova, a kroz 20 nastupa simbolično ćemo obeležiti 20 godina postojanja festivala. Pozivamo građane da program prate sa balkona i prozora – navode organizatori.

Ovogodišnji program biće održan na sledećim lokacijama: Liman 2 (Dragiše Brašovana), Grbavica (Alekse Šantića), Stari Grad (Radnička), Podbara (Kozačinskog), Gradić (ulica Prote Mihaldžića), Liman 3 (Šekspirova), Novo Naselje (Bate Brkića), Detelinara (Janka Čmelika) Bulevar Oslobođenja (Gagarinova), Almaški kraj (Save Vukovića).

– Ukoliko živite na ovim lokacijama, budite kod kuće između 19 i 22 sati, jer vas očekuje iznenađenje i nastup nekih od najzanimljivijih izvođača sa domaće muzičke scene. Tačan raspored izvođača po lokacijama će ostati tajna do samog početka nastupa, a program će biti održan simultano na 10 lokacija u gradu – dodaje se u saopštenju organizatora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: ekapija.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike