Kupila jaknu u radnji polovne odeće, pa se šokirala kad je otkrila šta se sve krije po džepovima (VIDEO)

17.05.2023

18:58

0

Autor: Z. A.

Polovna odeća krije uzbudljive životne priče

Kupila jaknu u radnji polovne odeće, pa se šokirala kad je otkrila šta se sve krije po džepovima (VIDEO)
Copyright Printscreen: TikTok/ thinklessaboutmen

Tiktokerka Maja Somer podelila je na svom profilu priču o neobičnim stvarima koje je  pronašla u kožnoj jakni koju je pazarila u jednoj prodavnici polovne robe.

- Još uvek ne mogu da verujem šta je u mojim rukama. Pronašla sam ovu kožnu jaknu u prodavnici polovne robe. Savršeno mi je stajala, pa sam je kupila i odnela kući - rekla je.

Kad je stigla kući, pregledala je jaknu i otkrila kako je džep pun stvari - kovanice, mala boca kanadskog viskija iz 1966. godine.... a onda je posegla rukom i izvadila malu, staru beležnicu prepunu pisama.

Printscreen: TikTok/ thinklessaboutmen
 

Dnevnik nesrećne ljubavi

- Na prvoj stranici ovog malog dnevnika pisalo je: „Četvrtak, 11. novembra 1971“- ispričala je i zatim otkrila dirljivu ljubavnu tajnu.

- Prošlo je nedelju dana, a Dajana me nije nazvala niti mi pisala - napisao je nepoznat čovek, koji je u sledećem zapisu ostavio tužnu poruku: „Danas bi bila naša deveta godišnjica i 10 godina otkako smo zajedno. Sam sam se napio.“

Dok je prelistavala dnevnik jedne nesrećne ljubavi, u ranijim zapisima otkrila je detalje poslednjih dana koje je par proveo zajedno.

- Dajana i ja smo vodili ljubav jutros. Odveo sam je na doručak, a zatim na posao. Nisam znao da će to biti poslednji put da je vidim - pisalo je.

@thinklessaboutmen This might be the most special artifact I’ve ever thrifted. #1970s #1960s #timecapsule #vintage #heartbreak ♬ A Day in My Life - Soft boy

Neobično otkriće

- Mogla sam osetiti slomljeno srce pohranjeno u ovoj jakni - ispričala je Maja, a zatim otkrila kako je jakna sadržavala mnogo neobičnih predmeta.

U jednom džepu pronašla je tri srebrna dolara iz 1921, a u drugom bočicu kanadskog viskija iz 1966. Na stražnjoj strani jakne otkrila je veliki džep u kojem je bio skriven rokovnik s istim zapisima kao onima iz beležnice, postavljenim u kalendar.

„Nadam se da nikad neću završiti ovu knjigu“

„Prvi put u 10 godina nisam s Dajanom u ovo doba godine“, jedan je od tužnih zapisa, dok je onaj iz 1. januara 1972. sadržavao samo jednu reč: „Zašto?“

Printscreen: TikTok/ thinklessaboutmen
 

„Nadam se da nikad neću završiti ovu knjigu. Možda će se Dajana vratiti pre nego što je završim“, pisalo je.

Maja je u videu koji je pregledan 4,6 miliona puta otkrila kako ju je ovo neobično otkriće zaista dirnulo.

- San mi je da saznam istoriju ovog odevnog predmeta. To je poput vremenske kapsule iz 1971. s tako dirljivim dnevničkim zapisima prethodnog vlasnika - rekla je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike