Evo šta znači ako sanjate davljenje

13.12.2022

14:30

0

Autor: 24sedam

Ovo može biti prava noćna mora

Evo šta znači ako sanjate  davljenje
Ilustracija - Copyright Pixabay

Davljenje u snu obično sugeriše da se osećate preplavljeni emocijama kao što su tuga ili depresija. Sanjati o davljenju može pokrenuti skrivene ili potisnute emocije koje se ponovo pojavljuju i vraćaju vas u progonstvo. Na primer, ako vidite nekoga u budnom životu ko liči na nekoga koga ste izgubili.

Pexels
 

Ako san karakteriše bavljenje sportovima dok se davite, poput plivanja, to može značiti da idete prebrzo i previše se forsirate. Razmislite o usporavanju da nastavite opreznije i sporije. I na kraju, davljenje obično ukazuje na opasnosti koje se mogu sprečiti ili spasiti ako se na vreme deluje.

To takođe može odražavati vaš lični strah od davljenja. Kada sanjate da se gotovo udavite, to ukazuje da ste mogli da izbegnete neprijatnu situaciju u budnom životu. Možda ste uspeli da izađete iz ćorsokaka koji vam je oduzimao život i duh.

Pexels
 

Sanjati da nekoga davite

Kad se u snu aktivno pokušava daviti nekoga u vodi, to označava osećaj ili emociju koju želite da potisnete u vezi sa određenim događajima ili ljudima. Na primer, ako ste loše raskinuli sa bivšim dečkom ili bivšom devojkom, možete sanjati da ih davite tako da više nikada nećete morati da razmišljate ili se suočavate sa njima. Akcija davljenja ne mora značiti da želite da ih ubijete, već je to više odraz vašeg pokušaja da potisnete sopstvene misli.

Profimedia
 

Sanjati nekog da se davi

To što vidite da se neko davi u vašem snu i osećate se beznadežno i niste u stanju da učinite bilo šta u vezi toga, upućuje na to da ste duboko umešani u nešto što je van vaše kontrole. Ništa ne možete da učinite da izmenite ishod događaja.

Profimedia
 

Ako se osećate bespomoćno kada vidite da se neko davi, to predstavlja osećaj gubitka u sopstvenom identitetu i osećaju. Spasiti nekoga od davljenja u snu znači da ste uspešno priznali sopstvene emocije ili da imate moć da izmenite tok svog života. Ako ne uspete da spas davljenika, to znači da ste se umrtvili od straha. Razmislite o situaciji u vašem budnom životu u kojoj puštate da strah diktira vaše postupke.

Profimedia
 

Kada je davljenik osoba bliska vama, kao što su supruga ili suprug, koji se utapa, to odražava vaš urođeni strah od gubitka osobe zbog zdravstvenih problema. Ako se u snu utapaju vaši članovi uže porodice, kao što su majka, otac, brat, sestra, to može nagovestiti da prolazite kroz emocionalne ili finansijske teškoće.

Sanjati da se daviš u bazenu ili kadi

Sanjati davljenje u bazenu ili u kadi može ukazivati na to da život koji ste sebi izgradili više nije održiv. Ovaj san takođe može predstavljati loše navike u trošenju u budnom životu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike