San svih onih koji su stalno na putu: Mini mašina za pranje veša (VIDEO)

19.11.2021

13:30

0

Ona dezinfikuje male komade odeće i uklanja sve bakterije i klice

San svih onih koji su stalno na putu: Mini mašina za pranje veša (VIDEO)
Mini veš mašina (1) - Copyright Printscreen/YouTube

Najveći problem svih onih koji su stalno na putu i koji zbog posla ili zadovoljstva putuju sa jednog kraja planete na drugi je konačno rešen: mini mašina za pranje veša je spremna da sa vama krene na kraj sveta.

Čak i da ne putujete tako često, planiranje putovanja zahteva ozbiljnu pripremu oko toga šta poneti sa sobom, s obzirom na to da na putu nismo u mogućnosti da operemo prljav veš.

Internet magazin posvećen otkrivanju najboljih inovativnih dizajnerskih proizvoda na svetu, Janko Dizajn (Yanko Design), objavio je video na svom Jutjub kanalu o mini mašini za pranje veša, namenjenoj putovanjima.

Tačnije rečeno, to je više mašina za dezinfekciju i sušene veša. U koferu vam ovaj gedžet neće zauzeti mnogo mesta jer je veličine manje termos boce.

Predstavljen je kao funkcionalno rešenje koje će smanjiti opterećenje kofera prljavom odećom koju treba spakovati.

Ova mala mašina može dezinfikovati veš, čarape, rukavice, pa čak i neke majice ako nisu prevelike. Pranje traje od 15 do 30 minuta, na visokoj temperaturi i eliminišu se sve baterije i klice.

Deterdžent nije potreban, kao ni sapun ni voda. Mini sušač ima elastičnu leguru nikla i titanijuma u donjem delu, koji menja oblik tokom upotrebe i izgleda kao prevrnuti abażur koji čisti i osvežava prljavo i zaprljano rublje.

Za sada je ovo samo prototip tako da će proći još vremena dok saznamo cenu i dostupnost na tržištu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike