Nova rešenja za jačanje poslovne zajednice Adriatic regije

16.10.2020

15:30 >> 13:02

0

Autor: S.K.

Unapređenje poslovanja uz pomoć savremenih tehnologija predstavljeno na konferencijama u Banjaluci

Nova rešenja za jačanje poslovne zajednice Adriatic regije
Copyright Promo/Lanaco

U prostorijama Lanaco Tehnološkog centra u Banjaluci, putem online prenosa, održane su dve značajne konferencije: „Tech Hosted by Lanaco“ koja se održava šestu godinu za redom i „Retail Beyond Digital“, koja je po prvi put održana u Evropi.

Najveća multivendorska konferencija u Bosni i Hercegovini, „Tech Hosted by Lanaco“ i ove godine okupila je stručnjake iz oblasti IT industrije i najveća imena u oblasti tehnoloških inovacija, koji su predstavili rešenja iz oblasti mašinskog učenja, veštačke inteligencije, bezbednosti i sistema upravljanja podacima. Konferencija je bila održana pod sloganom „Go Beyond Digital“, na kojoj su učestvovali predstavnici javnih i privatnih sektora, koji žele da uz pomoć savremenih tehnologija unaprede svoje poslovanje.

Promo/Lanaco

Drugi događaj, pod nazivom „Retail Beyond Digital“, održan je po prvi put u Evropi, gde su  predstavnici globalnih kompanija, kao što su Under Armour, Craft.Co, Bain&Company i drugih, prezentovali najbolje poslovne prakse i rešenja za digitalni razvoj poslovanja u lancima distribucije.

Promo/Lanaco

Ovaj događaj je privukao veliku pažnju ljudi širom zemlje i sveta. Organizator događaja je bila kompanija Lanaco, povodom obeležavanja 30 godina postojanja, uz podršku i partnerstvo Digital Suplay Chain Institute-a iz Njujorka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike