Sutra je 09.09. Dan kada se ispunjavaju sve želje

08.09.2022

18:37

0

Autor: 24sedam

Astrolozi otkrivaju kojim znacima Zodijaka se menja život iz korena

Sutra je 09.09. Dan kada se ispunjavaju sve želje
astrologija 0909 copy - Copyright Pixabay

Ovaj Retrogradni Merkur počinje 9. septembra i biće u znaku Vage. Donosi nam brojne probleme u komunikaciji, netačne informacije i pokvarene planove.Neće svima biti lako u ovom periodu, a ovo su znaci horoskopa kojima će retrogradni Merkur najviše uticati na ljubavni život.

Pixabay
 

Ovan

Ljubavni horoskop za septembar 2022. za Ovna sadrži jedno važno upozorenje – dobro pazite da očuvate vezu! Stižu nepredviđene komplikacije, kao i odnosi koje niste dovoljno raščistili u svom srcu, i sve će se to nagomilati u prvoj polovini meseca.
Retrogradni Merkur u Vagi u septembru će uticati na vaše romantične odnose, ali to nije sve Najpre se spremite na dramu kakvu niste mogli ni da zamislite, a koja će vas potpuno zateći nespremne.

Pod uticajem Merkura biće, kažu astrolozi, svaki vaš odnos – s partnerom, bilo da ste dugo u braku ili se tek bolje upoznajete, ali i porodični i prijateljski! Osećaćete se kao da nikako da isplivate iz problema, ali znajte da postoji rešenje, i u vaš život ga donosi neka osoba iz prošlosti. Ona će vam pomoći da sagledate stvari iz drugog ugla i pronađete način da sve vratite u dobro stanje.

Pixabay
 

Blizanci

Retrogradni Merkur u Vagi u septembru će uticati na vaše romantične odnose, ali to nije sve! Najpre se spremite na dramu kakvu niste mogli ni da zamislite, a koja će vas potpuno zateći nespremne. Pod uticajem Merkura biće, kažu astrolozi, svaki vaš odnos – s partnerom, bilo da ste dugo u braku ili se tek bolje upoznajete, ali i porodični i prijateljski!

Osećaćete se kao da nikako da isplivate iz problema, ali znajte da postoji rešenje, i u vaš život ga donosi neka osoba iz prošlosti. Ona će vam pomoći da sagledate stvari iz drugog ugla i pronađete način da sve vratite u dobro stanje.

Pixabay
 

Rak

Retrogradni Merkur u septembru će vas bukvalno „raspaliti“, Rakovi! Očekujte da su vam emocije krhkije nego ikada, a vi spremni da burno reagujete na svaku sitnicu iz okoline! Po ljubavnom horoskopu, u vama se budi nezaustavljiva nostalgija i maltene ćete celu prvu polovinu meseca provesti pitajući se „šta bi bilo, kad bi bilo“ vezano za neki odnos iz prošlosti.

Moguće je da je u pitanju osoba s kojom više nemate nikakav kontakt, pa se spremite na to da ćete želeti da se igrate detektiva i saznate gde je sada! Ne zaboravite, u vašem životu sada postoje druge, još važnije osobe, i ovaj uvrnuti efekat retrogradnog Merkura ne sme da vas natera da ih zapostavite.

Pixabay
 

Vaga

Retrogradni Merkur je upravo u vašem znaku, i najjače će udariti na vašu sposobnost komunikacije. Stalno ćete se osećati kao da vas niko ne čuje, ne razume, ili vas shvata potpuno pogrešno. Možete sebi pomoći samo na jedan način – zaboravite na to šta drugi kažu.

Morate da budete iskreni prema sebi i da ne razmišljate previše o tome šta će drugi misliti ili pričati vama iza leđa. Biće osetljivih situacija u ljubavi, naročito ako ste u dugoj vezi, ali budite iskreni i šarmantni i svaku od njih ćete uspeti da prevaziđete.

Pixabay
 

Ribe

Ljubavni horoskop za septembar i vladavinu retrogradnog Merkura vam predviđa veliki osećaj zbunjenosti. Možda ste do 9. septembra mislili da znate šta želite i na čemu ste, posle tog datuma, sve se menja.

Stare rane u lljubavi ponovo se otvaraju, a uspomene koje ste želeli da ostavite zauvek u prošlosti, ponovo će isplivati na površinu. Takođe, imaćete problem vezan za neki kompromis koji ste napravili s partnerom. Odjednom vam se čini da ste nasamareni, i počinjete sve da dovodite u pitanje. Ali, astrolozi kažu, sve je to nestašni Merkur, i posle 23. septembra će se sve rešiti.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike