Vlasnica frizerskog salona otkriva najluđe stvari koje mušterije od nje zahtevaju

17.11.2021

15:20

0

Teresa ​​van Dam kaže da je mušterije često zovu kako bi uložile smešne žalbe, ili još gore, teraju svoje mame da je pozovu

Vlasnica frizerskog salona otkriva najluđe stvari koje mušterije od nje  zahtevaju
frizerka11 - Copyright Printscreen/TikTok,theresavandamstylist

Teresa se tokom godina rada susretala s raznim mušterijama i ne baš prijatnim situacijama.

Vlasnica frizerskog salona Teresa van Dam podelila je s pratiocima na društvenim mrežama najgore stvari koje mušterije znaju da zahtevaju i zbog kojih je dovedu u zaista neugodnu situaciju.

Najgora situacija bila je ona kada ju je nazvala majka mušterije i tražila povrat napojnice koju je njena ćerka ostavila frizerki. 

- Moja ćerka je bila kod vas prošle subote i zaista je mnogo platila frizuru, a uz to je dala i veliki bakšiš - rekla je majka mušterije, a onda nastavila da objašnjava:

- Platila je 300 dolara frizuru i ostavila 20 kao napojnicu.

Kada je Teresa pogledala račun u bazi shvatila je da je to mušterija koja ima 24 godine, a ne devojčica, kako je najpre zaključila, jer majka zove u njeno ime. 

- Da, ali ima problem s trošenjem novaca, pa bih htela 15 dolara od napojnice nazad. Koji deo ne razumete? - rekla je gospođa putem telefona, i dodala da će ona lično doći po novac.

Teresa joj je objasnila da, inače, novac može vratiti samo na karticu njene ćerke koja je platila frizuru, a ne "na ruke", ali i da ga neće vratiti njoj, jer joj je ćerka punoletna.

Ljutita majka brzo je prekinula razgovor jer ju je ćerka, koja nije imala pojma da zove njenu frizerku, "ulovila" u traženju novca nazad.

U još jednoj situaciji majka se "zauzela" za svoje dete.

 

- Nazvala me je jedna gospođa i tražila menadžera salona. Rekla sam da sam to ja i pitala šta nije u redu. Objasnila mi je da njena ćerka želi da napravi ekstenzije, ali da su joj u salonu rekli da to ne radimo svi. Rekla sam joj da su mi samo četiri radnice obučene za postavljanje nadogradnje, a ona je bila šokirana i nastavila da me ispituje zašto nas više to ne radi. Ona i ćerka su baš htele da joj to uradi određena frizerka, a kada sam napomenula da ona nema sertifikat, rekla mi je da je to baš glupo. Da, glupo.

Njen video pregledan je skoro tri miliona puta, a korisnici Tik-toka nisu se suzdržavali od komentara.

"To su žene koje samo žele da izazovu svađu bez razloga", zaključila je jedna osoba.

"To je kao da se čudi što nije svaki lekar specijalizovan za kardiovaskularne bolesti, na primer", prokomentarisala je druga.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: The Sun

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike