Da li je ovo prvi i jedini modni promašaj odlazeće prve dame?

03.01.2021

18:20 >> 12:35

0

Iako su u pitanju šik komadi, izostao je wow efekat, a ni vetar nije pomogao kad je frizura u pitanju

Da li je ovo prvi i jedini modni promašaj odlazeće prve dame?
Copyright Profimedia

Ona celom svetu drži modne lekcije, a Melanija Tramp pokazala je da je u svakoj prilici nepogrešiva kada je stil u pitanju. Ipak, poslednje izdanje u kom je odlazeća prva dama SAD-a fotografisana, nije oduševilo javnost.

Poslednjeg dana 2020. godine, ona se sa suprugom Donaldom, vraćala sa kratkog odmara na Floridi, u odevnoj kombinaciji koju su svi okarakterisali kao prilično neuobičajenu za nju. Tako je iz helikoptera na travnjak Bele kuće izašla u predimenzioniranom i dugačkom kaputu koji ni u jednom svom delu ne prati liniju tela.

Pročitajte još

Širok je i u predelu rukava, sa velikim reverima i puf efektom koji dodatno proširuje i najvitkiju figuru. Takođe, kaput je sa kariranim dezenom, pri čemu su horizontalne linije dominantnije.

Figura je vizuelno skraćena i zahvaljujući činjenici da aktuelna prva dama nije ponela štikle, koje su njen zaštitni znak, već je odabrala ravne kožne čizme.

Profimedia

Iako je čitava ova kombinacija, posebno uz dodatak kožnih crnih rukavca, veoma šik, stiče se utisak da je za svoju građu Melanija mogla daleko bolje da odabere.

Ni vetar nije bio od velike pomoći, pa joj je pokvario frizuru. Naročito šiške, što je dodatno doprinelo ne baš sjajnom utisku koji je Melanija ostavila.

Pročitajte još

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Glossy

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike