Prkosi godinama: Najzgodnija baka na svetu otkrila tajnu svog mladolikog izgleda i aktivnog života

23.02.2021

12:20 >> 09:52

0

Đina Stjuart svakodnevno šeta bosonoga obalom, pije dosta vode i trudi se da se hrani zdravo, ali vodi brigu i o svom mentalnom zdravlju

Prkosi godinama: Najzgodnija baka na svetu otkrila tajnu svog mladolikog izgleda i aktivnog života
Copyright Printscreen/Instagram

Đina Stjuart iz Gold Kosta u Australiji, neprestano zapanjuje svoje pratioce na društvenim mrežama svojim bejbi fejsom i ostavlja ljude u neverici kada kaže da ima 50 godina i da je već baka.

Ona je model koji prkosi godinama, proglašena za najzgodniju baku, a otkrila je neke svoje tajne za mladolik izgled.

Mnogi je bukvalno i preklinju da im kaže kako uspeva da izgleda tako u svojim godinama.

Đina je objasnila da koliko joj je važno da se hrani zdravo, toliko je bitno i da joj um bude zdrav.

-Zaista verujem u moć uma nad materijom, rekla je ona za “Dejli star,” a prenosi “Miror.” – Caka je u tome da treba imati mir, biti svestan onoga što izaziva stres i redukovati ga što je više moguće. Ako me preplavi stres, ja stvorim mirno okruženje u kom mogu da budem sama sa sobom i da napunim baterije. Definitivno verujem u moć pozitivnog razmišljanja i neophodne eliminacije negativnog iz života.

Đinu na Instagramu prati skoro 300 hiljada ljudi. Glamurozna baka svakodnevno šeta, pije dosta vode i trudi se da se hrani zdravo u cilju održanja mladolikog izgleda. I život u Gold Kostu pomaže joj da uspešno prkosi godinama.

-Živim blizu obale i volim da se bosonoga prošetam po pesku barem jednom dnevno. 10 hiljada koraka dnevno je neophodno i pomaže mi da se mentalno osećam dobro – priča ona i dodaje – Uvek pijem mnogo vode i konzumiram antioksidanse. Borovnice su mi omiljene.

A kako kaže, striktno vodi računa o veličini svojih porcija.

-Iz ishrane sam u potpunosti izbacila gluten i osećam se mnogo bolje kada imam male obroke sa jednostavnom, zdravom hranom. Verujem da si ono što jedeš, misliš i osećaš. Sve nas to napaja na svakodnevnom nivou. Sve to doprinosi da vodim aktivan, zdrav život.

Ona je svoj 50. rođendan proslavila u raskošnom odmaralištu. Postala je slavna kada je 2018. godine stigla do finala takmičenja “Maxim’s Finest Australia” u kom su joj protivnice imale svega 18 godina. Izgubila je u finalu, ali je ovom prilikom zaradila titulu “najzgodnije bake.”

Pročitajte još

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike